Antena 3 CNN Actualitate Locale Camera unui hotel din Slănic Moldova a fost devastată de un grup de turiști: "Ce ai putea comenta?! S-au întors valorile acasă"

Camera unui hotel din Slănic Moldova a fost devastată de un grup de turiști: "Ce ai putea comenta?! S-au întors valorile acasă"

"Oaspeţii" care au fost cazaţi în camera unui hotel din Slănic Moldova au devastat încăperea în care aceștia au fost cazați pe parcursul sejurului lor, în renumita stațiune balneoclimaterică.

Camera unui hotel din Slănic Moldova a fost devastată de un grup de turiști: "Ce ai putea comenta?! S-au întors valorile acasă"
Sursa foto: Antena 3
de Paul Ciurari    |    09 Ian 2022   •   12:59

La scurt timp după plecarea "turiştilor", camerista a avut un şoc când a văzut ce au putut lăsa aceştia în urmă: televizorul led de pe perete era spart, iar comoda și covorul erau pline de sticle și de ambalaje goale, pungi și coji de semințe.

Un balamuc în toată regula, care aproape că i-a lăsat fără replică pe administratorii stabilimentului ce se numără printre cele mai apreciate unități de cazare din stațiunea Slănic Moldova.

"Turist în România…Ce ai putea comenta?!?! S-au întors valorile acasă… Dacă nu-i primești, te reclamă pentru rasism, dacă-i primești, suporți consecințele…

PS: CATEGORIC nu punem și nu vom pune NICIODATĂ în "aceeași oală" compatrioții noștri care au plecat din țară ca să facă un ban cinstit prin munca lor. Așa ceva nu poate face un om care a muncit măcar o zi în viață și și-a câștigat existența prin sacrificii numai de el știute!", au comentat reprezentanții hotelului într-o postare pe Facebook.

Turist in România… Ce ai putea comenta?!?! ??? S-au întors valorile acasa… Daca nu-i primesti, te reclama pentru rasism, daca-i primesti, suporti consecintele… PS: CATEGORIC nu punem si nu vom pune NICIODATA in “aceeasi oala” compatriotii nostri care au plecat din tara ca sa faca un ban cinstit prin munca lor. Asa ceva nu poate face un om care a muncit macar o zi in viata si si-a castigat existenta prin sacrificii numai de el stiute!

Posted by Hotel Dobru Slanic Moldova on Friday, 7 January 2022

Crina Cetean, managerul hotelului din Slănic Moldova, a oferit informaţii în exclusivitate la Antena 3, despre tinerii care au devastat camera în care au fost cazaţi.

"I-am întrebat ce s-a întâmplat, cum a ajuns camera în situaţia aceea. Erau foarte miraţi, ca şi cum nu ar fi fost ei acolo. I-am rugat să mă însoţească, am mers în cameră. Din acel moment nu au mai scos un cuvânt de dezastrul care era acolo. I-am tot întrebat ce s-a întâmplat cu televizorul, am părăsit camera, ne-am întors în recepţie, i-am rugat să aştepte ca să evaluăm daunele. Le-am cerut contravaloarea televizorului spart. Unul dintre ei era mai recalcitrant şi refuzase iniţial, pe motiv că nu au suma pe care le-a cerut. Le-am spus că o sa apelez la Poliţie şi ne-au achitat, au plecat, deci nu a mai fost nevoie de intervenţia poliţiştilor", a declarat managerul hotelului, duminică, în exclusivitate la Antena 3.

Citiţi şi: Polițiștii au aflat adevăratul motiv pentru care grupul de tineri a devastat o vilă din București, în noaptea de Revelion

×
Subiecte în articol: camera hotel Slănic Moldova
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close