Antena 3 CNN Actualitate Locale În ce a transformat un român căsuța veche a străbunicilor: ”Superb! Cred că ceva mai frumos nu am văzut!”

În ce a transformat un român căsuța veche a străbunicilor: ”Superb! Cred că ceva mai frumos nu am văzut!”

Un român a uimit prin ce a reușit să facă din casa străbunicilor lui, o mică locuință de țară.

În ce a transformat un român căsuța veche a străbunicilor: ”Superb! Cred că ceva mai frumos nu am văzut!”
Sursa foto: Facebook / Mutat la țară - viața fără ceas
de Laura Dinu    |    10 Ian 2023   •   09:53

Un român, mutat de 15 ani la țară, a vorbit pe un grup de Facebook despre viața pe care o duce acum, departe de zgomotul orașului. Bărbatul a postat și câteva fotografii cu casa renovată a străbunicilor lui, imaginile făcându-i invidioși chiar și pe cei mai înverșunați orășeni. 

”Anul viitor vom împlinii 15 ani de când ne-am mutat la țară. Soția venea dintr-o altă comună, iar eu am crescut la oraș. Copiii acum umblă la școală în oraș, fiind doar la 5km, iar noi lucrăm mai mult de acasă. Deși am convingerea că nu pentru toată lumea este "ideal" trăitul la țară, pot să spun că în tot acești ani niciodată nu ne-a fost dor de viața de la oraș. Ne place aici.

Anul trecut am reușit să finalizăm refacerea casei străbunicilor din curte, iar în momentul de față servește ca și căsuță de oaspeți pentru cei dornici de a experimenta liniștea și aerul curat de la sat. Am creat ceva simplu, confortabil, o căsuță în care te poți simții ca acasă.

Pentru acest an dorim renovarea casei în care locuim acum (în acesta locuind pe vremuri bunicii mei) ca șederea noastră să fie cât mai plăcută și în următorii ani. Deci ne facem planuri și pentru viitor, aici la țară, aici unde se "trăiește" cu adevărat”, scrie bărbatul. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Comentariile nu au întârziat să apară: 

”Superb ! Nu cred c-am văzut ceva mai frumos și cu bun gust ! Felicitări !

Ați fost cam modest in descriere....Casa este de vis!!!! Felicitări! Asta DA viața!

Superb! Wow ce încântare să vezi așa oameni minunați cu asemenea realizări.

Wow! Cât este de frumos și cu gust, adevărat spus omul sfințește locul! Sănătate multă și să va bucurați de fiecare clipă! Felicitări!”, sunt doar câteva dintre comentariile postate. 

×
Subiecte în articol: viața la țară
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close