Antena 3 CNN Actualitate Locale Cât costă o pizza și o porție de hamsii la o terasă din Mamaia: ”Ciorba a devenit un fel de caviar”

Cât costă o pizza și o porție de hamsii la o terasă din Mamaia: ”Ciorba a devenit un fel de caviar”

Turiștii sunt revoltați de prețurile pe care le-au găsit anul acesta pe litoral.

Cât costă o pizza și o porție de hamsii la o terasă din Mamaia: ”Ciorba a devenit un fel de caviar”
de Redacția Antena 3    |    26 Iul 2021   •   12:41

Mulți au ales Bulgaria tocmai din această cauză: prețurile au explodat și condițiile sunt la fel de proaste.

Condițiile de cazare lasă de dorit, la fel și mâncarea pe care o găsim pe litoral. Nici prețul sezlongurilor nu este de neglijat. În zona de nord prețul poate depăși 100 de lei. 

Însă chiar și localnicii au ajuns să facă glume pe seama prețurilor de la malul mării. 

”La Mamaia, în sfârșit ceva de apreciat, nu servesc ”fără tricou”. Pe terasă, în restaurant probabil că se organizează concursuri de tricouri ude. În rest, cine are zile scapă… Ciorba și hamsia au devenit un fel de caviar, iar berea și cafeaua un fel de șampanie Möet.

Între timp, la munte, ciorba este 12 lei, șezlongul gratis, berea 6 lei, cafeaua 5 lei, pizza 26 lei, scoicile vreo 25 de lei. Cred că o să vorbesc cu cu colegii din Constanța să facem o petiție să ne mărească salariile. Măcar pe timpul verii. ”Mândru” că sunt constănțean” a scris ironic un localnic. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹
×
Subiecte în articol: litoral Mamaia
Parteneri
Buletinele cu cip, gratuite. Cum beneficiază românii de ele şi care sunt noile schimbări la cărțile electronice de identitate
x close