Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz revoltător de violență domestică la Vaslui. Copiii amenință cu sinuciderea, ca să nu își mai vadă mama bătută până la sânge

Caz revoltător de violență domestică la Vaslui. Copiii amenință cu sinuciderea, ca să nu își mai vadă mama bătută până la sânge

Caz revoltător de violență domestică la Vaslui. O femeie de 33 ani, mamă a șase copii cu vârste între 3 și 14 ani, din Vetrisoaia, a fost intrat pe mâna autorităților după ce a fost snopită în bătaie de soțul ei, care o bate constant cu biciul. Fiica cea mare l-a amenințat pe bărbat cu sinuciderea doar ca să nu-și mai vadă mama agresată.

Caz revoltător de violență domestică la Vaslui. Copiii amenință cu sinuciderea, ca să nu își mai vadă mama bătută până la sânge
Sursa foto: foto: Pixabay.com
de Cristina Tudorache    |    20 Iun 2020   •   18:49

Femeia a fost bătută crunt cu biciul, iar de furia tatălui nu au scăpat nici copii, relatează publicația locală Vremea Nouă. Fiica cea mare a familiei a amenințat cu sinuciderea doar îl va impresiona pe tată să curme suferința mamei și să nu o mai bată.

Autoritățile s-au autosesizat după apariția în presă a cazului rezoltător. 

Imediat cum au văzut rănile mamei, polițiștii au luat decizia fermă de a-i acorda un ordin de protecție pentru ca bãrbatul sã nu mai poatã sã se apropie de ea și de cei sase minori. Martorii care au asistat la intervenția poliției au povestit cã bãrbatul a început să plângă în fata oamenilor legii și a amenintat cã se omoarã. 

Mama și cei șase copii au fost scoși din mediul abuziv și vor merge într-un centru specializat în protejarea si consilierea psihologicã a victimelor violentei domestice, anunță asistenții sociali.

Vecinii aprobă cazurile de violență domestică

Se pare că vecinii nu i-au luat partea femeii agresate decât cu jumătate de gură, din cauza mentalității că bărbatul este stăpân în casă și că pedepsele cu bătaia sunt îndreptățite din când în când. Ei spun că certurile apar pentru că bărbatul mai bea uneori, dar este în regulă să-și bată nevasta și copii. Mai bea câte un pahar si bãrbatul ei de asta se supãrã. Asa e într-o familie, te mai certi, te mai bati”, spun vecinii. 

×
Subiecte în articol: violenta domestica
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close