Antena 3 CNN Actualitate Locale Cine sunt Laura și Adelina, cele două tinere moarte în accidentul de la lacul Ghioroc din județul Arad

Cine sunt Laura și Adelina, cele două tinere moarte în accidentul de la lacul Ghioroc din județul Arad

Cine sunt Laura și Adelina, cele două tinere moarte în accidentul de la lacul Ghioroc din județul Arad
21 Mai 2018   •   12:04

Tragedia de duminică seară de la lacul Ghioroc a șocat întreaga comunitate din Arad și Timișoara. O seară liniștită s-a schimbat dramatic pentru toți cei care le-au cunoscut, au auzit sau au intrat cumva în contact cu Laura și Adelina.

Laura Bogdănescu avea 26 de ani și lucra la firma Valeo din Timișoara. Absolvise liceul Shakespeare din oraș și a studiat la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului.

Adelina Stângaciu avea 24 de ani – ea s-a aflat la volan – și a studiat management la Universitatea Constantin Drăgan și Știinte Economice la FEEA, în cadrul Universității de Vest.

Adelina era cunoscută printre prietenii săi ca având o pasiune pentru mașini, viteză și drifturi, fapt confirmat și din fotografiile publicate de aceasta pe rețelele de socializare.

Mai mult, se pare că tânăra avea chiar și un atelier auto unde lucra, deci cunoștea mecanica și mecanismele mașinii pe care o conducea. Din păcate, însă, o clipă de neatenție i-a fost fatală și ei și prietenei sale.

De altfel, tânăra avea numeroase fotografii la volan sau cu mașina sa.

 

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close