Antena 3 CNN Actualitate Locale Poliţiştii din Sibiu cer ajutorul oamenilor pentru a găsi această femeie dispărută. Dacă o recunoaşteţi, sunaţi la 112!

Poliţiştii din Sibiu cer ajutorul oamenilor pentru a găsi această femeie dispărută. Dacă o recunoaşteţi, sunaţi la 112!

Poliţiştii sibieni caută o femeie în vârstă de 38 de ani care a plecat de la domiciliu fără a mai reveni, a anunţat marţi seară IPJ Sibiu.

Poliţiştii din Sibiu cer ajutorul oamenilor pentru a găsi această femeie dispărută. Dacă o recunoaşteţi, sunaţi la 112!
Sursa foto: IPJ Sibiu/ Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Ian 2024   •   23:13

"La data de 30 ianuarie a.c., poliţiştii sibieni au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că, la data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 15.00, soţia sa, Gabor Claudia, în vârstă de 38 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din comuna Brădeni, jud. Sibiu, fără a mai reveni", informează IPJ.

Potrivit sursei citate, semnalmentele femeii sunt: înălţime 160 cm, greutate 45 - 50 de kg, ochi verzi, păr brunet.

În momentul plecării, femeia purta o geacă scurtă, cu glugă, din material textil de culoare crem, cu nasturi mari în partea din faţă, pantaloni jeans de culoare albastru, încălţăminte sport de culoare crem.

Gabor Claudia a dispărut. A plecat luni din comuna Brădeni, judeţul Sibiu

Foto:  IPJ Sibiu

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această femeie sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112. 

Citeşte şiLidia, o adolescentă româncă, a dispărut în Anglia, în drum spre aeroportul Manchester, după ce a fost văzută în compania unui bărbat | Poliția a intrat în alertă

×
Subiecte în articol: Sibiu disparuta Brădeni Gabor Claudia
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close