Antena 3 CNN Actualitate Locale Un constructor s-a supărat și și-a luat înapoi asfaltul proaspăt turnat, de pe o stradă din Hunedoara

Un constructor s-a supărat și și-a luat înapoi asfaltul proaspăt turnat, de pe o stradă din Hunedoara

O firmă de construcții și-a luat înapoi, asfaltul proaspăt turnat. Scena demnă de filmele de comedie a avut loc în județul Hunedoara, după ce constructorii nu s-au înțeles la preț cu firmele care se ocupă de canalizare.

Un constructor s-a supărat și și-a luat înapoi asfaltul proaspăt turnat, de pe o stradă din Hunedoara
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Andreea Ştefan    |    24 Oct 2022   •   17:19

Când doi se ceartă, al treilea câștigă, spune un proverb românesc. În cazul de față, nu avem niciun câștigător. Doar trei firme care se ceartă pe prețul asfaltului.

Operatorul de apă din Valea Jiului a contractat două firme pentru o lucrare la apă și la canalizare, în orașul Aninoasa.

Cele două societăți, una din Deva și cealaltă din Hațeg, au fost nevoite să spargă asfaltul de pe o stradă, pentru a putea efectua lucrările necesare.

După ce și-au făcut treaba, s-au înțeles să subcontracteze o a treia firmă, pentru a asfalta la loc strada, și să plătească fiecare câte jumătate din reparație.

Asfaltarea s-a făcut cu succes și a venit nota de plată: 170.000 de lei de căciulă.

Cele două firme nu au fost de acord cu prețul cerut de firma care a asfaltat, astfel că aceasta a decoperat asfaltul turnat și l-a luat înapoi, lăsând strada stricată.

Operatorul de apă din Valea Jiului, care este beneficiarul lucrărilor de extindere a rețelelor de apă și canalizare, trebuie acum să găsească soluții pentru a aduce din nou strada la forma inițială.

Primăria amenință cu plângere penală.

×
Subiecte în articol: Valea Jiului
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close