Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi copii plecați la colindat au fost muşcaţi de câini, la Suceava. Cum s-a răzbunat tatăl minorilor pe animale

Doi copii plecați la colindat au fost muşcaţi de câini, la Suceava. Cum s-a răzbunat tatăl minorilor pe animale

Doi copii din Suceava, plecați la colindat în Ajunul Crăciunului, au fost mușcați de câinii unui localnic.

Doi copii plecați la colindat au fost muşcaţi de câini, la Suceava. Cum s-a răzbunat tatăl minorilor pe animale
Sursa foto: pixabay.com
de Georgiana Adam    |    25 Dec 2021   •   12:50

Incidentul a avut loc în satul Moara, iar tatăl lor s-a răzbunat și a omorât animalele, potrivit unui comunicat al poliției locale.

Cei doi copii, de 11 și 13 ani, au fost atacați de doi câini, metis Amstaff și Buldog, când au deschis poarta unui localnic. 

În ajutorul copiilor a sărit un vecin, care a fost, la rândul său, mușcat de către cei doi câini. Cei trei au fost duși la dispensar, cu răni ușoare și în afara oricărui pericol.

Mai târziu, tatăl copiilor a călcat cu mașina cei doi câini scăpați din gospodărie, iar la testarea cu aparatul etilotest, șoferul prezenta o alcoolemie de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au deschis acum dosare penale atât pentru vătămare corporală din culpă, cât și pentru uciderea fără drept a animalelor.

"Vineri, în jurul orei 14,30, pe raza comunei Moara, doi minori în vârstă de 11 şi 13 ani, care mergeau cu colindul, au deschis poarta curţii unui localnic, moment în care au fost atacaţi de doi câini, metis Amstaff şi Buldog. 

În ajutorul minorilor a sărit un vecin, care a fost, la rândul său, muşcat de către cei doi câini.

Ulterior producerii evenimentului, tatăl minorilor s-a deplasat cu autoturismul proprietate personală în zona producerii evenimentului şi a ucis cu vehiculul cei doi câini aflaţi pe drumul public. La testarea cu aparatul etilotest, şoferul prezenta o alcoolemie de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat", a transmis Poliţia Judeţeană Suceava.   
 

×
Subiecte în articol: caini colindat Suceava
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close