Antena 3 CNN Actualitate Locale ”Mama lor nici nu știe ce spune...Țipă, urlă, se tăvălește!”. Durere fără margini după moartea celor trei copii, în incendiul din București

”Mama lor nici nu știe ce spune...Țipă, urlă, se tăvălește!”. Durere fără margini după moartea celor trei copii, în incendiul din București

Antena 3 CNN a obținut primele mărturii ale rudelor celor trei copii morți în incendiul care a avut loc într-o casă din Sectorul 5 al Capitalei.

de Laura Dinu    |    31 Ian 2023   •   10:02

Cei trei frați în vârstă de doi, trei și șase ani au fost găsiți fără viață, intoxicați cu fum, anunță pompierii. 

”Toți trei copilașii sunt decedați. Nu știm mare lucru nici noi. Dormeau când s-a întâmplat! Erau cu mama lor, nepoata noastră. 

Stăteau cu chirie aici. Ne-au sunat rudele, la ora 7:30, și am venit să vedem ce se întâmplă. Și tocmai ce am aflat că toți trei copiii sunt decedați”, povestește o rudă. 

Citește și: Trei copii de 2, 3 și 6 ani au murit în București, după ce patul în care dormeau a ars complet! Mama lor este în stare de șoc

Apropiații spun că femeia era singură cu cei trei copii, deoarece soțul este plecat în Germania, unde încerca să le asigure un trai mai bun. 

”Durere cât cuprinde. Mama lor este în stare de șoc, vă dați seama, nici ea nu știe ce spune. Acum spune ceva, acum spune altceva, țipă, urlă și au băgat-o în mașina de poliție să nu vadă când sunt copiii scoși pentru a fi duși la INML.

Nu am înțeles nimic de la ea, a început să țipe, să urle, să se tăvălească, e plină de funingine, cum s-o fi chinuit singură acolo. Nu știu să vă spun... Habar nu am... Soțul ei muncea de câteva luni acolo, erau bine. Stau cu chirie, dar se descurcau”, mai povestește unchiul mamei celor trei copii. 

Trei copii au murit, în această dimineață, după ce focul a cuprins patul în care dormeau. Din primele informații, se pare că mama celor trei a improvizat o sursă de căldură pe care a așezat-o în zona patului, pentru a-i încălzi. 

Din păcate, pompierii ajunși la fața locului l-au găsit pe unul dintre cei trei copii, mort. Celorlalți doi copii li s-au aplicat manevre de resuscitare, însă medicii au fost nevoiți să declare decesul.

 

×
Subiecte în articol: incendiu București
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close