Antena 3 CNN Actualitate Locale Copil de 12 ani, surprins în timp ce vandaliza o stație de autobuz din Constanța. Primăria a publicat imaginile

Copil de 12 ani, surprins în timp ce vandaliza o stație de autobuz din Constanța. Primăria a publicat imaginile

Primăria Constanța a publicat imagini surprinse de o cameră de supraveghere care arată cum un copil de 12 ani vandalizează o stație de autobuz recent amenajată.

Copil de 12 ani, surprins în timp ce vandaliza o stație de autobuz din Constanța. Primăria a publicat imaginile
Sursa foto: Facebook/ Primaria Constanta
de Mia Lungu    |    10 Mar 2023   •   23:39

Primăria Constanța a publicat în această săptămână imagini cu un copil care vandalizează o stație de autobuz din zona Soveja. 

"La scurt timp după ce au fost montate, camerele de supraveghere din stațiile de autobuz și-au dovedit deja eficiența.

Zilele trecute, acestea au înregistrat momentul în care un tânăr teribilist a lovit cu pietre în mod intenționat și repetat panoul publicitar dintr-o stație de autobuz de pe strada Soveja", transmitea primăria.

În cursul zilei de vineri, 10 martie, administrația locală a revenit asupra acestui subiect informând că băiatul a fost identificat.

"Polițiștii locali constănțeni au identificat persoana care a vandalizat săptămâna trecută panoul publicitar al stației pentru mijloacele de transport în comun situată pe strada Soveja. Este vorba despre un băiat în vârstă de 12 ani", anunță primăria.

Citește și: Europol: "Bombardierul din Constanța, reținut!". Tânărul care i-a amenințat pe mascați în trafic a fost săltat de poliție

Vandalizare

Un copil de 12 ani este cel care a vandalizat stația recent amenajată pe strada Soveja. Polițiștii locali constănțeni au identificat persoana care a vandalizat săptămâna trecută panoul publicitar al stației pentru mijloacele de transport în comun situată pe strada Soveja. Este vorba despre un băiat în vârstă de 12 ani. După ce au urmărit imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din stație, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au demarat verificări în vederea depistării persoanei care se face vinovată de distrugere și, în scurt timp, autorul faptei a fost identificat. Ținând cont de vârsta acestuia, 12 ani, polițiștii au luat legătura cu mama minorului care a recunoscut faptele și s-a angajat să suporte prejudiciul creat. Dragi părinți, vă reamintim că, în conformitate cu prevederile art.1372 din Legea nr.287/2009 privind Codul Civil, dumneavoastră sunteți responsbili pentru faptele săvârșite de copiii dumneavoastră. Pentru a nu mai ajunge în asemenea situații, vă rugăm să le mai vorbiți încă o dată despre diferențele dintre bine și rău. E păcat să distrugem un bun de care se folosesc atâția oameni. De asemenea, orice act de vandalizare înseamnă bani în plus pe care municipalitatea îi cheltuie pentru reparații. Ne dorim un oraș curat, sigur, frumos, în care să ne bucurăm că locuim și ne creștem copiii, dar nu putem face asta decât împreună. Vă rugăm să nu asistați impasibili la actele de vandalism și să semnalați orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro. – DIRECȚIA GENERALĂ POLIȚIA LOCALĂ.

Posted by Primăria Constanța on Friday, 10 March 2023

Ținând cont de vârsta acestuia, 12 ani, polițiștii au luat legătura cu mama minorului care a recunoscut faptele și s-a angajat să suporte prejudiciul creat.

"Dragi părinți, vă reamintim că, în conformitate cu prevederile art.1372 din Legea nr.287/2009 privind Codul Civil, dumneavoastră sunteți responsabili pentru faptele săvârșite de copiii dumneavoastră.

Pentru a nu mai ajunge în asemenea situații, vă rugăm să le mai vorbiți încă o dată despre diferențele dintre bine și rău.

E păcat să distrugem un bun de care se folosesc atâția oameni. De asemenea, orice act de vandalizare înseamnă bani în plus pe care municipalitatea îi cheltuie pentru reparații”, a atras atenția municipalitatea.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close