Antena 3 CNN Actualitate Locale Un copil de 14 care ducea agheasmă, a murit în judeţul Iaşi, după ce maşina preotului a fost spulberată de un TIR

Un copil de 14 care ducea agheasmă, a murit în judeţul Iaşi, după ce maşina preotului a fost spulberată de un TIR

Un accident rutie grav a avut loc în această dimineață, pe Drumul Național 2, în localitatea Cristești, județul Iași. Un TIR a intrat pe contrasens şi a lovit maşina unui preot în care se aflau trei persoane. În urma impactului puternic, un băiat de 14 a murit sub mașina lovită de TIR, iar alte trei persoane au ajuns la spital.

Un copil de 14 care ducea agheasmă, a murit în judeţul Iaşi, după ce maşina preotului a fost spulberată de un TIR
Sursa foto: bzi.ro
de Georgiana Adam    |    10 Aug 2022   •   21:07

Din primele informații, TIR-ul care venea pe sens invers a pătruns pe contrasens şi a lovit autoturismul în care se aflau patru persoane.

Potrivit jurnaliştilor de la newspascani.com, autoturismul aparține preotului Bogdan Mihalachi, recent numit în parohia Cristești.

În această dimineață, el împreună cu doi copii care cântau la strană, și o altă persoană, au pornit cu agheasma pe la casele oamenilor.

Unul dintre copii a sfârșit sub mașina lovită de tir. Copilul de 14 ani se afla pe bancheta din spate a mașinii, care se deplasa spre Drăgușeni.

Se pare că preotul a încercat să evite impactul frontal, dar mașina condusă de el a fost lovită în partea din dreapta.

În urma impactului, copilul ar fi fost proiectat prin geam, iar mașina care s-a răsturnat, a căzut pe el.

„În dimineața zilei de 10 august a.c., în jurul orei 08.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pașcani au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN2, în localitatea Cristești, a avut loc un accident rutier, soldat cu victime omenești.

Din primele cercetări efectuate, s-a constatat faptul că în accident au fost implicate un autoturism și un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă.

În urma accidentului, trei persoane au fost rănite, iar o persoană a decedat.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Pe rețele de socializare au apărut şi primele imagini, de pe camerele amplasate în curtea unui localnic din vecinătatea zonei unde s-a produs accidentul, se văd autovehicule ce tranzitează zona. La un moment dat apare în cadru și autotrenul.

Imaginile arată un vehicul care derapează, după care se aude o bufnitură.

×
Subiecte în articol: accident Iași preot agheasma
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close