Antena 3 CNN Actualitate Locale Un copil de 11 ani a fost rănit după ce o bucată din tencuiala unui bloc din Bucureşti a căzut peste el

Un copil de 11 ani a fost rănit după ce o bucată din tencuiala unui bloc din Bucureşti a căzut peste el

Incidentul a avut loc joi pe Șoseaua Alexandriei din Sectorul 5, Bucureşti acolo unde un copil în vârstă de 11 ani a fost rănit de o bucată de tencuială care s-a desprins de la balconul aflat la etajul 6 al unui bloc.

Un copil de 11 ani a fost rănit după ce o bucată din tencuiala unui bloc din Bucureşti a căzut peste el
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    22 Iul 2021   •   19:15

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției 19, un echipaj de pompieri și echipaj de prim ajutor.

Copilul a primit îngrijiri la faţa locului şi nu a fost transportat la spital. Pompierii au securizat locul din care a căzut tencuiala, astfel încât să fie evitat un incident similar, iar polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Potrivit cercetărilor, blocul vechi de peste 40 de ani, se află pe lista de așteptare pentru reabilitarea termică încă din 2018, dar lucrările nu au început nici acum.

Primăria Sectorului 5 nu a avut deocamdată nicio reacție în acest caz.

Incidentul vine la câteva zile de la vizita pe schelele din Sectorul 5 a edilului Cristian Popescu Piedone care după ce a identificat mai multe nereguli a convocat o ședință operativă cu directorii din primărie și cu reprezentanții firmei care se ocupă de reabilitarea blocurilor. În urma acesteia, s-a dispus ca lucrările să fie reluate de la zero pentru ca pericolele constatate să fie îndepărtate.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close