Antena 3 CNN Actualitate Locale Cultură de cannabis descoperită într-un apartament din Constanţa. Polițiștii au găsit instalații și dispozitive de iluminat și irigat a acesteia (video)

Cultură de cannabis descoperită într-un apartament din Constanţa. Polițiștii au găsit instalații și dispozitive de iluminat și irigat a acesteia (video)

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate Porturi Maritime împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța au descoperit o cultură indoor de cannabis, în urma unei percheziții domiciliare efectuată pe raza județului Constanța. 

Cultură de cannabis descoperită într-un apartament din Constanţa. Polițiștii au găsit instalații și dispozitive de iluminat și irigat a acesteia (video)
Sursa foto: Foto: Poliția Română
de S.T.    |    20 Feb 2020   •   13:46

La data de 19 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, cu sprijinul I.P.J. Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară, pe raza orașului Murfatlar, într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și evaziune fiscală. 

Din cercetări a reieșit faptul că la domiciliul bărbatului în cauză, de 31 de ani, ar fi fost deținute documente contabile ale unei societăți comerciale administrate de acesta și care ar fi fost folosite într-un circuit financiar fictiv, de tip fantomă. 

La percheziție, polițiștii au identificat o cultură indoor de cannabis, instalații și dispozitive de iluminat și irigat a acesteia, 22 de recipiente cu fertilizatori pentru cannabis, un cântar de precizie, un laptop, 3 telefoane mobile, fragmente de substanță vegetală uscată cu miros specific, precum și documente și înscrisuri utile cauzei. 

În urma probatoriului administrat, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

×
Subiecte în articol: cultura cannabis
Parteneri
Cea mai puternică rugăciune către Duhul Sfânt. Se rosteşte de Rusalii
x close