Antena 3 CNN Actualitate Locale Primarul din Sângeorz-Băi se laudă cu un bolid de lux, deși se plânge că nu sunt bani suficienți pentru asfaltare

Primarul din Sângeorz-Băi se laudă cu un bolid de lux, deși se plânge că nu sunt bani suficienți pentru asfaltare

Primarul din Sângeorz-Băi se laudă cu un bolid de lux, deși se plânge că nu sunt bani suficienți pentru asfaltare
14 Mai 2018   •   10:45

Imagini incredibile cu primarul din Sângeorz-Băi. Deja celebrul Traian Ogâgău, vice-președinte PNL, şi-a filmat șoferul care prezentă noua achiziție a primăriei. O maşină de lux, desigur. Presa locală scrie că achiziția este ilegală. Consiliul local ar fi alocat 10.000 de euro pentru un Logan, dar primarul a cumpărat o maşină mult mai scumpă. Are însă şi o explicaţie, spune că mașina aparține de fapt Ocolului Silvic, care a dat-o prin comodat primăriei.

Protagonistul filmării este şoferul care îl va plimba în noua maşină pe primarul Traian Ogâgău. Iar cameramanul de ocazie este nimeni altul decat chiar edilul din Sângeorz-Băi.

Foarte mândru de maşina cu care se va plimba, primarul nu înţelege ce i se reproşează.

Achiziţia maşinii de 25 000 de euro vine în contextul în care primarul s-a plâns cu nu are bani suficienţi pentru asfaltare. Localnicii, nu o dată, i-au cerut să repare drumurile.

Primarul mai spune că este perfect justificat să îşi cumpere o maşină nouă atata vreme cât timp de doi ani a folosit autoturismul personal.

Traian Ogâgău s-a făcut remarcat în urmă cu un an, când a venit cu ideea de a pune scutece cailor ca să nu mai facă mizerie pe străzi.

Acum doi ani, primarul s-a ales cu un dosar penal pentru că a refuzat să se supună verificării cu alcooltestul după ce a fost oprit de poliţiştii rutieri pentru un control de rutină.

×
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close