Antena 3 CNN Actualitate Locale Cum s-au răzbunat niște muncitori din Iași fiindcă nu au fost plătiți pentru lucrările efectuate

Cum s-au răzbunat niște muncitori din Iași fiindcă nu au fost plătiți pentru lucrările efectuate

Mai mulți meseriași în construcții din Iași și-au unit forțele și au pus la cale un plan de răzbunare fiindcă nu au fost plătiți pentru serviciile oferite.

Cum s-au răzbunat niște muncitori din Iași fiindcă nu au fost plătiți pentru lucrările efectuate
Sursa foto: ziaruldeiasi.ro
18 Iun 2020   •   20:36

Aceștia au scrijelit pe bloc, în dreptul ferestrei celui care nu i-a plătit, mesajul „rău platnic".

Potrivit vecinilor, bărbatul nu a dorit să le dea banii celor care au executat lucrările de termoizolație la bloc. „Le-a tras țeapă cu banii, iar ăia s-au enervat cumplit", a povestit un localnic.

Bărbatul a murit între timp, iar de "surpriza" din fața geamului au avut parte ceilalți membri ai familiei care au moștenit apartamentul.

„Capul familiei a murit în urmă cu ceva timp, iar acum în apartament mai locuiesc trei persoane, mama cu cei doi copii, un băiat și o fată, ei sunt mari. Acum câțiva ani, când am izolat blocul, bărbatul a refuzat să mai dea banii după ce firma de construcții a finalizat lucrările, iar atunci muncitorii s-au înfuriat peste măsură și au scrijelit polistirenul cu «rău platnic», după cum vedeți. (...) Cred că nici acum nu au o situație materială bună, nu știu, bănuiesc. Multă lume se întreabă de ce nu repară ce au scris oamenii ăia, de ce lasă așa... Au acoperit doar o porțiune, se pare că nu au o durere cu asta. (...) Poate nu se mai încumetă să vină să lucreze cineva pentru ei, dacă vede că alții au pățit-o. Nu știu, zic și eu", a povestit unul dintre vecini pentru Ziarul de Iași

×
Subiecte în articol: Iași
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close