Antena 3 CNN Actualitate Locale Dezvăluiri despre tragedia din Apuseni: Un pădurar ar fi cerut o sumă imensă de bani

Dezvăluiri despre tragedia din Apuseni: Un pădurar ar fi cerut o sumă imensă de bani

Dezvăluiri despre tragedia din Apuseni: Un pădurar ar fi cerut o sumă imensă de bani
25 Oct 2015   •   10:19

Argentin Todea, eroul din Apuseni care a ajuns primul la epava avionului prabusit in ianuarie 2014, pilotat de Adrian Iovan, face dezvaluiri incerdibile despre noaptea tragediei, scrie WOWBIZ.

De cand a cazut avionul in satul Horea, judetul Alba, printre moti exista un fel de tensiune destul de putin vizibila pentru cei din exterior. Faptul ca doar trei dintre ei, in frunte cu Argentin Todea, au luat asupra lor toate meritele pentru ca au ajuns primii la locul tragediei, a nascut un soi de invidie din partea celorlalti.

Cei trei au fost recompensati inclusiv cu bani si au dat interviuri, in timp ce ceilalti s-au multumit doar sa participe pe la pomenile organizate de Romanita. Todea, Trif si Giurgiu au refuzat apoi sa se asocieze cu vreo formatiune politica locala, iar acest lucru le-a atras alte antipatii, inclusiv din partea autoritatilor locale. Eroul Argentin povestea chiar la un moment dat ca e foarte aproape de a pleca din Horea, in conditiile in care cei din Cluj l-au medaliat pentru ceea ce a facut.

In acest context, Argentin Todea a acceptat sa vorbeasca despre unele lucruri mai putin cunoscute publicului larg, pe care doar anchetatorii le cunosc in acest moment. El a dezvaluit pentru WOWbiz.ro ca cei din sat au cerut salvatorilor veniti de la Bucuresti si Cluj o suma mare de bani pentru a le preda trupul neinsufletit a lui Adrian Iovan. „Domnule, asa ceva nu se face! Nu poti sa-ti bati asa joc de amintirea unui om. Acum ii fac drum cu numele lui si nu vor sa-si mai aminteasca ce a fost in noaptea aia. Ca un padurar, care a adus jos corpul lui Iovan, a cerut 100.000 de euro pentru a-l preda autoritatilor care erau la fata locului. Eu imi amintesc si stiu si persoana care a facut-o. Si cei care ancheteaza cazul o stiu. Din cate am aflat ulterior, toate convorbirile telefonice care au avut loc in noaptea aia intre noi au fost interceptate”, a declarat Argentin Todea pentru WOWbiz.ro.

×
Subiecte în articol: Adrian Iovan
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close