Antena 3 CNN Actualitate Locale Doctor canadian, bătut de interlopii din Turda după ce a intervenit când o mamă își bătea copilul pe stradă

Doctor canadian, bătut de interlopii din Turda după ce a intervenit când o mamă își bătea copilul pe stradă

Un doctor canadian de origine română a fost bătut de interlopii din Turda, după ce a intervenit atunci când o mamă își bătea copilul pe stradă.

Doctor canadian, bătut de interlopii din Turda după ce a intervenit când o mamă își bătea copilul pe stradă
09 Iun 2020   •   09:29

Totul s-ar fi întâmplat ieri, pe o stradă din Turda, acolo unde doctorul a intervenit pentru a salva un copil care era bătut cu bestialitate de propria mamă.

După ce l-a salvat pe micuț, doctorul a fost înconjurat de mai mulți interlopi, prieteni cu mama agresivă.

În scurt timp, scandalul a degenerat, iar medicul canadian a fost bătut și amenințat cu moartea de interlopi.

"Pe această cale îmi exprim întreaga solidaritate și deplinul respect față de prietenul Philip, un canadian de origine română, doctor al Universității din Würzburg și care a optat să locuiască la Cluj, după teribilul episod pe care l-a trăit astăzi în centrul municipiului Turda, agresat, lovit și amenințat cu moartea de către o bandă de interlopi, după ce a ”îndrăznit” să îi solicite unei individe să nu își mai bată cu bestialitate copilul cu pumnii în cap.

Mulțumim Philip pentru această lecție de curaj și spirit civic într-o țară în care ideea de normalitate nu este decât un slogan electoral", a povestit profesorul Vasile Mihai Cucerzan pe o rețea de socializare, potrivit cluj24.ro.

×
Subiecte în articol: Turda
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close