Antena 3 CNN Actualitate Locale Dramatic! O fată de 15 ani, în spital cu traume severe, după ce a fost violată de propriul frate

Dramatic! O fată de 15 ani, în spital cu traume severe, după ce a fost violată de propriul frate

 Dramatic! O fată de 15 ani, în spital cu traume severe, după ce a fost violată de propriul frate
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
05 Iul 2016   •   10:28

O fată de 15 ani din Vaslui a ajuns la Psihiatrie cu traume severe, după ce a fost violată de fratele ei de 27 de ani.

Ancheta procurorilor a scos la iveală detalii şocante. Tânărul şi-ar fi abuzat sora pentru că nu o mai credea virgină.

După ce s-a consumat agresiunea sexuală, bărbatul i-a cerut fetei să meargă la cişmeaua din apropiere pentru a se spăla pe mâini şi pe faţă, deoarece era murdară de sânge.

Acesta a continuat să coase iarba, a pus-o în căruţă şi împreună cu sora au plecat spre casă. Pe drum, i-a spus adolescentei să nu spună nimănui despre cele întâmplate pentru că o omoară.

La întoarcere, fata ar fi povestit familiei şi unor prietene prin ce a trecut însă nimeni nu a îndrăznit să anunţe Poliţia de teama agresorului, fost deţinut.

Abia după două săptămâni de la comiterea faptei, fata s-a plâns unei profesoare care a reclamat totul anchetatorilor. Bărbatul a fost reţinut, apoi arestat.

„Primul răspuns ar trebui să-l dea comisia de eliberare condiţionată sau tribunalul. Oare ce rest de pedeapsă va avea acest individ. Apoi, ca motivaţie există proximitatea în care trăiesc aceşti oameni, consumul de alcool. Acesta a fost un factor de influenţare categoric. În al treilea rând, societatea, familia, de teama represaliilor, fata nu a spus nimic. S-a dus şi la biserică, nimeni nu a luat măsuri. Singura a fost profesoara care a anunţat anchetatorii”, a declarat Dan Antonescu, fost comisar-şef la omucideri, pentru Antena 3.

×
Subiecte în articol: previziunile zilei cu sabina iosub
Parteneri
Ce faci când expiră cardul de sănătate? Valabilitatea lui a fost prelungită în pandemie
x close