Antena 3 CNN Actualitate Locale Drame la scăldat! Doi tineri au murit înghițiți de ape. Băiatul a fost găsit, fetița este în continuare căutată

Drame la scăldat! Doi tineri au murit înghițiți de ape. Băiatul a fost găsit, fetița este în continuare căutată

Drame la scăldat! Doi tineri au murit înghițiți de ape. Băiatul a fost găsit, fetița este în continuare căutată
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
25 Iul 2016   •   12:22

UPDATE: Scafandrii ISU Mehedinţi au recuperat cadavrul unui tânăr înecat duminică în sectorul localităţii Pristol al Dunării, a declarat luni, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Raluca Tîrcă. Potrivit acesteia, la acţiunea respectivă au participat opt subofiţeri, un echipaj SMURD şi echipa de scafandrii formată din trei membri care a care a intervenit de la bordul unei bărci.

"Tânărul de 18 ani s-a aflat la scăldat. Întrucât nu ştia să înoate, acesta a utilizat o plută confecţionată din PET-uri", a precizat Tîrcă.
Ea a mai arătat că trupul victimei a fost preluat de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi şi transportat la SJU Drobeta Turnu Severin pentru necropsie.

Știre inițială. Apele au înghiţit în acest weekend doi copii. O fată de 10 ani este de negăsit în râul Jiu, după ce a mers la scăldat împreună că sora şi mama sa.

Mai bine de șase ore au căutat angajații de la ISU cu bărcile în apa răului. De sus un elicopter a survolat zona pentru a găsi o pe copilă. Localnicii spun că în zonă apa este foarte mare iar râul Jiu are numai capcane.

O altă tragedie a avut loc şi în judeţul Mehedinţi. Un tânăr de 18 ani a mers împreună cu alţi prieteni la Dunăre să se răcorească.

Când și-au dat seama că Marius nu se mai vede, copiii au cerut ajutorul unor localnici de pe mal. La faţa locului a sosit şi mama băiatului care a asistat la căutări.

Adolescentul de 18 ani s-a născut în județul Bihor, dar părinții s-au despărțit, iar în urmă cu câteva luni, el a venit cu mama sa în comuna Pristol, unde aceasta s-a căsătorit.

×
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close