Antena 3 CNN Actualitate Locale Un elev a căzut de la etaj la Liceul de Arte Plastice din Braşov

Un elev a căzut de la etaj la Liceul de Arte Plastice din Braşov

Un elev în vârstă de 12 ani a căzut de la etaj, astăzi, la Liceul de Arte Plastice din cartierul Răcădău din Braşov. Martorii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD.

Un elev a căzut de la etaj la Liceul de Arte Plastice din Braşov
21 Feb 2020   •   13:48

Totul s-a întâmplat, astăzi, la fosta şcoală 20 din Braşov, în prezent liceu.

Elevul, aflat într-o clasă a liceului, a căzut de la etaj, în condiţii încă necunoscute, şi s-a rănit.

Colegii băiatului i-au anunţat pe profesori, iar aceştia au sunat la numărul de urgenţă 112.

La faţa locului a ajuns o autospecială SMURD, dar şi un echipaj de Poliţie.

"La data de 20 februarie, în jurul orei 12.40, Secția 4 Poliție Brașov a fost sesizată cu privire la producerea unui incident în interiorul unei unități de învățământ din mun. Brașov.  Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, o persoană, în vârstă de 12 ani, care se afla în incinta unității școlare s-ar fi precipitat de la înălțime, peste o balustradă.

Copilul, conștient, a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate înălțimea de la care minorul s-a precipitat și cauzele producerii incidentului", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Medicii i-au acordat elevului primele îngrijiri medicale, iar apoi l-au transportat la spital pentru investigaţii medicale amănunţite şi tratament de specialitate.

Conform ultimelor informaţii, elevul a căzut pe scara interioară a liceului, de la etaj, şi s-a rănit la spate şi la un picior.

×
Subiecte în articol: Brașov
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close