Antena 3 CNN Actualitate Locale Clipe de panică într-un cartier din Constanţa. Un elicopter militar a făcut prăpăd în curtea unui bărbat

Clipe de panică într-un cartier din Constanţa. Un elicopter militar a făcut prăpăd în curtea unui bărbat

Un bărbat din Constanța a trăit clipe de panică după ce un elicopter militar i-a spulberat țiglele de pe casă.

de Ioana Mircea    |    06 Mai 2023   •   19:44

Un bărbat din Constanța a sunat în această după amiază la numărul de urgenţă 112 după ce un elicopter militar a făcut prăpăd în curtea acestuia. El spune că incidentul a avut loc atunci când pilotul elicopterului ar fi încercat să aterizeze pe platformă.

Era o după amiază liniștită pentru membri familiei Manole când la un moment dat, au început să se audă zgomote puternice și au ieșit speriați în curte unde au văzut dezastrul provocat de un elicopter militar PUMA.

Citește și: Trenul electric al lui Henri Coandă, conceput la cererea lui Ceaușescu. Urma să parcurgă drumul București-Constanța în mai puțin de 40 de minute

Coșul de fum a fost dărâmat și s-a făcut bucăți. Țiglele de pe casă au căzut, tomberoanele de gunoi erau împrăștiate în toată curtea, iar ghivecele de flori erau toate dărâmate.

Comandatul Task Force a declarat că a fost vorba de un elicopter de evacuare medicală care a efectuat un zbor de rutină în direcția Spitalului Județean Constanța.
 

×
Subiecte în articol: Constanța
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close