Antena 3 CNN Actualitate Locale Era cu părinții în vacanță, când tatăl său a ieșit puțin din cameră. Când s-a întors, a încremenit. Ce-i făcuse fiul mamei sale

Era cu părinții în vacanță, când tatăl său a ieșit puțin din cameră. Când s-a întors, a încremenit. Ce-i făcuse fiul mamei sale

Era cu părinții în vacanță, când tatăl său a ieșit puțin din cameră. Când s-a întors, a încremenit. Ce-i făcuse fiul mamei sale
16 Aug 2017   •   13:29

Un bărbat din Galaţi a fost reţinut, în Vatra Dornei, după ce şi-a ucis mama cu mai multe lovituri de cuţit, în timp ce se aflau într-un hotel din oraş, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.

El a spus că suspectul, în vârstă de 36 de ani, se afla cazat în hotel împreună cu părinţii săi, iar în timp ce tatăl său lipsea din cameră bărbatul şi-a atacat mama cu un cuţit, loviturile fiind letale.

Totodată, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a anunţat, miercuri, că s-a deschis un dosar de violenţă în familie privind decesul unei femei în incinta unei unităţi de cazare din municipiul Vatra Dornei.

Din primele cercetări efectuate în cauză a rezultat că marţi seara, în jurul orei 20,30, în timp ce se afla în incinta camerei de hotel, Florin Patoi, din Galaţi, şi-a lovit mama cu un cuţit în zone vitale, fapt ce a condus la decesul acesteia.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale, cauza fiind instrumentată de o echipă coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, formată din lucrători operativi de la Serviciul Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Suceava.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: crima Vatra Dornei
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close