Antena 3 CNN Actualitate Locale Panică după ce s-a zvonit că se schimbă toate apometrele contracost, la Arad | "Totul este o escrocherie"

Panică după ce s-a zvonit că se schimbă toate apometrele contracost, la Arad | "Totul este o escrocherie"

Un anunț fals a produs panică în rândul arădenilor. Oamenii au primit în cutiile poștale un mesaj prin care erau anunțați că trebuie să-și schimbe obligatoriu apometrele, iar înlocuirea lor va costa câteva sute de lei.

Panică după ce s-a zvonit că se schimbă toate apometrele contracost, la Arad | "Totul este o escrocherie"
Sursa foto: Profimedia
de Paul Ciurari    |    19 Iul 2023   •   14:59

Cei de la compania de apă din Arad au trimis un comunicat de presă în care spun explicit "Atenție la escroci!".

Asta după ce cutiile poștale ale arădenilor au fost inundate de o hârtie în care li se spune că este obligatoriu să-și schimbe ceasurile pentru monitorizare a apei - este vorba despre acel apometru, iar prețurile anunţate erau între 300 și 500 lei, plus 100 lei montajul. Deci o cheltuială de 400-600 lei de familie.

Compania de apă avertizează că totul este o escrocherie și anunță populația că schimbarea apometrelor se face gratuit. Contorul este gratuit și montajul acestuia se face gratuit, pe cheltuiala companiei. 

Și asta deoarece compania de apă a accesat fonduri europene pentru digitalizarea citirii consumului de apă și a apelor uzate printr-un proiect european.

De altfel, schimbarea gratuită a apometrelor la Arad a și început, până acum schimbându-se circa 4.300 de apometre, iar până la finalul anului se intenționează să schimbe până la 11.000 de contoare de apă.

Așadar, autoritățile avertizează populația să nu dea curs acelei hârtii a escrocilor și să nu schimbe contra cost apometrele de apă, deoarece acest lucru se face gratuit, pe cheltuiala companiei locale de apă.


 

×
Subiecte în articol: Arad apometre
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close