Antena 3 CNN Actualitate Locale Execuţie în stil mafiot în Vrancea. Un bărbat a fost găsit împuşcat mortal într-o maşină lovită! Primele imagini de la locul crimei - VIDEO

Execuţie în stil mafiot în Vrancea. Un bărbat a fost găsit împuşcat mortal într-o maşină lovită! Primele imagini de la locul crimei - VIDEO

Execuţie în stil mafiot în Vrancea. Un bărbat a fost găsit împuşcat mortal într-o maşină lovită! Primele imagini de la locul crimei - VIDEO
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    23 Feb 2019   •   11:49

UPDATE - Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea a dispus începerea urmăririi penale in rem pentru infracţiunea de omor şi face cercetări pentru a se stabili împrejurările în care a decedat bărbatul împuşcat, vineri seară, pe drumul judeţean Focşani - Slobozia Ciorăşti şi identificarea autorului faptei, a informat instituţia. 

„La data de 22.02.2019, a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea procesul-verbal de sesizare din oficiu cu privire la săvârşirea de AN (autor necunoscut - n.red.) a infracţiunii de omor, (...) constând în aceea că în data de 22.02.2019, în jurul orei 19,42, victima C.C., în timp ce se afla pe DJ 205 R, Focşani-Slobozia Ciorăşti, conducând autovehiculul marca Mercedes, înmatriculat cu nr. VN 62 MEN, a fost împuşcată în zona membrului superior stâng, de o persoană neidentificată, iar leziunile produse prin împuşcare i-au provocat decesul. În cauză s-a dispus începerea urmăririi penale în rem, pentru infracţiunea de omor, faptă prev. de art. 188 alin.1 C.p. şi se efectuează cercetări pentru a se stabili împrejurările în care a intervenit decesul persoanei menţionate mai sus, precum şi identificarea autorului săvârşirii faptei”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. 

----------------------------

Un bărbat care prezenta două plăgi prin împuşcare a murit, vineri seară, într-un autoturism, pe drumul judeţean spre Slobozia Ciorăşti, potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea.

La cercetările în cazul bărbatului găsit mort participă şi ofiţeri de la Direcţia de Investigaţii Criminale din IGPR, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea.

Cercetarea la faţa locului se desfăşoară sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea.

Primele imagini de la locul crimei

Surse din Poliție au precizat că bărbatul ar fi fost urmărit din localitatea Goleşti până în Slobozia Ciorăşti, unde autoturismul pe care îl conducea a fost lovit de o altă maşină, apoi a fost împuşcat, fiind vorba, se pare, de o reglare de conturi.

Alertă în Vrancea. Criminali în libertate după asasinatul de noaptea trecută! 

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost resuscitat conform protocolului, dar în cele din urmă a fost declarat decesul.

Citiți și:

Cine este bărbatul găsit împușcat în mașină, în Vrancea

×
Subiecte în articol: impuscat executie mort masina crima Vrancea
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close