Antena 3 CNN Actualitate Locale Explozie într-un apartament, urmată de un incendiu. O persoană, în stare gravă cu arsuri pe 40% din suprafaţa corpului

Explozie într-un apartament, urmată de un incendiu. O persoană, în stare gravă cu arsuri pe 40% din suprafaţa corpului

Explozie într-un apartament, urmată de un incendiu. O persoană, în stare gravă cu arsuri pe 40% din suprafaţa corpului
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
18 Iul 2016   •   18:06

O explozie urmată de un incendiu a avut loc luni după-amiază într-un apartament din localitatea prahoveană Bărcăneşti, o femeie suferind arsuri de gradele I şi II, iar traficul rutier a fost restricţionat pe DN 1 în zona în care se află blocul respectiv pentru intervenţia autospecialelor pompierilor.

UPDATE: Femeia care a fost rănită în explozia urmată de incendiu produsă, luni după-amiază, într-un apartament din localitatea prahoveană Bărcăneşti, a fost transportată la spital cu arsuri pe 40% din suprafaţa corpului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, victima, o femeie de 39 de ani, a suferit arsuri de gradele I şi II pe 40% din suprafaţa corporală, fiind transportată de urgenţă la spital.

Deflagraţia s-a produs din cauza unei acumulări de gaze în baie la o instalaţie de încălzire a apei, incendiul fiind lichidat de pompieri.

Pentru intervenţia autospecialelor ISU, traficul a fost restricţionat câteva zeci de minute pe DN 1, pe sensul de mers dinspre Bucureşti înspre Ploieşti, în zona blocului respectiv aflat în apropierea carosabilului, explozia având loc într-un apartament de la parter, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Marian Popescu.

 

Ştire iniţială: O explozie urmată de un incendiu a avut loc luni după-amiază într-un apartament din localitatea prahoveană Bărcăneşti, o femeie suferind arsuri de gradele I şi II, iar traficul rutier a fost restricţionat pe DN 1 în zona în care se află blocul respectiv pentru intervenţia autospecialelor pompierilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, o femeie de 39 de ani a suferit arsuri de gradele I şi II pe faţă, mâini şi piept în urma unei explozii care s-a produs într-un apartament dintr-un bloc situat în Bărcăneşti. Victima este asistată la faţa locului de către medicii de le ambulanţa SMURD şi va fi transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, Marian Popescu, a declarat că traficul rutier este restricţionat pe DN1 pentru intervenţia autospecialelor de pompieri în condiţiile în care blocul se află chiar la şosea.

Restricţia este aplicată pe sensul de mers dinspre Bucureşti înspre Ploieşti al DN1.

Conform sursei citate explozia urmată de incendiu ar fi avut loc într-un apartament de la parterul unui bloc.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Accident cu șapte victime, pe Podul Basarab din București
x close