Antena 3 CNN Actualitate Locale O fată de 15 ani a murit, pe bancheta din spate a unei maşini, într-un teribil accident în Întorsura, Dolj

O fată de 15 ani a murit, pe bancheta din spate a unei maşini, într-un teribil accident în Întorsura, Dolj

O fată în vârstă de 15 ani a murit, noaptea trecută, într-un teribil accident în comuna Întorsura din judeţul Dolj.

O fată de 15 ani a murit, pe bancheta din spate a unei maşini, într-un teribil accident în Întorsura, Dolj
Sursa foto: Antena 3
de Loredana Chimoiu    |    15 Noi 2021   •   12:18

Tânăra de 15 ani se afla într-o maşină, pe bancheta din spate, alături de alte persoane, cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani. La volanul maşinii se afla o tânără în vârstă de 20 de ani.

La un moment dat, în timp ce se afla pe DJ 561F, în comuna Întorsura din Dolj, şoferiţa a pierdut controlul direcţiei, iar maşina a intrat în plin într-un copac, apoi într-un stâlp.

În urma impactului, maşina s-a răsturnat şi a aterizat pe plafon.

"Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Giubega au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că pe raza comunei Întorsura a avut loc un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat că un autoturism condus de o tânără de 20 de ani, din comuna Radovan, pe DJ 561F, în comuna Întorsura, a părăsit partea carosabilă, intrând în impact cu un copac și un stâlp.

În urma evenimentului rutier, conducătoarea auto si trei pasageri, de 14, 15 și 20 de ani, au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din păcate, o adolescentă de 15 ani, pasageră în același autoturism, a decedat la fața locului", au precizat, într-un comunicat, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj.

Pompierii doljeni au precizat că la locul accidentului s-a intervenit cu o autosepcială de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, o ambulanță SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Dolj.

×
Subiecte în articol: Întorsura Dolj accident
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close