Antena 3 CNN Actualitate Locale Femeie spulberată de pe banca din fața Primăriei Arad de o mașină | Doi șoferi se șicanau în trafic

Femeie spulberată de pe banca din fața Primăriei Arad de o mașină | Doi șoferi se șicanau în trafic

O femeie în vârstă de 54 de ani, care stătea pe o bancă din fața Primăriei Arad, a fost lovită de o mașina care se șicana în trafic cu alt autoturism.

Femeie spulberată de pe banca din fața Primăriei Arad de o mașină | Doi șoferi se șicanau în trafic
Sursa foto: criticarad.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Iun 2023   •   13:48

Conform martorilor, o femeie de aproximativ 54 de ani, care stătea pe una din băncile din fața Primăriei din Arad, a fost acroșată de o mașină care, în urma unei ”forțări” în trafic. 

După impact, victima a fost aruncată aproximativ doi metri, în spate, cu tot cu bancă.

Femeia este conștientă și cooperantă, iar din primele observații pare a fi vorba despre un accident ușor, potrivit criticarad.ro.

Citește și: 16 ani de închisoare pentru șoferul român de TIR care a încercat să întoarcă pe A1 ca să scape de un control și a ucis două persoane

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"În ziua de 13 iunie a.c., în jurul orei 11:45, un bărbat de 76 de ani, din Arad, a condus un autoturism în municipiu, pe strada Horia, a pătruns în intersecția cu Bd. Revoluției, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o arădeancă de 36 de ani, care circula dinspre Teatru spre Piața Drapelului.

În urma impactului, autoturismul condus de septuagenar a intrat pe trotuar, unde a accidentat o femeie de 54 de ani.

Femeia de 54 de ani a fost rănită ușor, din primele observații, fiind transportată la spital pentru evaluarea stării sale și acordarea de îngrijiri medicale.

Testarea cu aparatul alcooltest a rezultat că niciunul dintre conducători nu se afla sub influența alcoolului.

Cercetările sunt continuate de polițiști într-un dosar penal, întocmit pentru vătămare corporală din culpă, în vedere stabilirii cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier", se precizează într-un comunicat IPJ  ARAD. 

×
Subiecte în articol: femeie lovita
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close