x close

O femeie din Pitești a intrat în mașina fostului concubin și a fost lovită cu pumnii. Motivul violențelor e de-a dreptul șocant

10 Iun 2020   •   22:32
O femeie din Pitești a intrat în mașina fostului concubin și a fost lovită cu pumnii. Motivul violențelor e de-a dreptul șocant

O femeie din Pitești s-a urcat în mașina fostului său iubit și a fost lovită cu pumnii de nenumărate ori.

Dosarul penal privind săvârșirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi loviri sau alte violenţe a fost înaintat miercuri Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de trimitere în judecată.

După ce femeia s-a despărșit de piteștean, acesta a insistat să se mai întâlnească o dată pentru a discuta despre relația lor. Femeia a acceptat să intre în mașina acestuia, însă la scurt timp fostul ei concubin a blocat portierele și a început să o bată, ca pedeapsă pentru că l-a părăsit.

Incidentul violent a avut loc cu 11 zile în urmă.

"Din cercetări s-a stabilit că, în data de 30 mai a.c., un bărbat de 50 de ani, din comuna Bascov, ar fi împiedicat o femeie de 43 de ani, din Piteşti să îi părăsească autoturismul şi ar fi lovit-o în mod repetat. În ziua de 2 iunie, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, ulterior fiind prezentat instanţei, care a dispus măsura arestului la domiciliu", precizează IPJ Argeş, potrivit Adevărul.

Parteneri
Parteneri
sati