Antena 3 CNN Actualitate Locale Motivul pentru care cei doi bărbați au răpit o tânără pe o stradă din Craiova. Fata a fost amendată

Motivul pentru care cei doi bărbați au răpit o tânără pe o stradă din Craiova. Fata a fost amendată

Bărbații care au încercat să răpească o tânără de 21 de ani, în Craiova, sunt domiciliați în Dâmbovița și se cunoșteau cu fata.

Motivul pentru care cei doi bărbați au răpit o tânără pe o stradă din Craiova. Fata a fost amendată
de Loredana Chimoiu    |    04 Mai 2021   •   12:48

Unul dintre bărbații răpitori urma să se însoare cu aceasta, însă familia tinerei s-a opus, din cauza unor neînțelegeri în privința banilor. Așadar, fata, care se mutase la domiciliul lui, din Dâmbovița, a fost nevoită să plece la casa părintească, din Dăbuleni. 

Astfel că bărbatul, proaspăt părăsit, a mers să își aducă iubita înapoi, care nu a vrut să vină de bunăvoie, așa că a băgat-o cu forţa într-o maşină cu geamuri fumurii, cu ajutorul unui prieten. 

Strigătele disperate ale femeii, care cerea ajutor, au fost auzite de o patrulă de ordine publică aflată pe o stradă adiacentă.

Ghidați de ţipetele femeii, cei doi poliţişti, Marian din cadrul Secției 5 Poliție și jandarmul Gabriel au ajuns în dreptul autoturismului înmatriculat în Germania, cu geamuri fumurii.

Potrivit Sindicatului Europol care a povestit incidentul pe pagina de socializare, şoferul a încercat să demareze, însă cei doi poliţişti au reușit să o extragă pe femeie din interiorul autoturismului prin geamul portierei care era deschis.

După ce s-au asigurat că femeia se află în siguranță, colegii au reușit să îi extragă din autoturism și pe cei doi suspecți, pe care i-au imobilizat, cu fața la pământ, prin aplicarea cătușelor.

La secție însă, nici tânăra, nici familia ei nu au depus vreo plângere, astfel încât nu a fost deschis niciun dosar penal. 

Însă, din primele cercetări, oamenii legii au stabilit că atât fata cât și fostul iubit se aflau în carantină, astfel încât au fost amendați cu câte 1.000 de lei, fiecare. 

×
Subiecte în articol: Craiova rapita
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close