Antena 3 CNN Actualitate Locale O fetiță a ajuns la spital după ce i-a căzut un acvariu în cap, într-un magazin din Craiova

O fetiță a ajuns la spital după ce i-a căzut un acvariu în cap, într-un magazin din Craiova

O fetița în vârstă de 13 ani din Craiova a ajuns la spital după ce i-a căzut un acvariu în cap într-un magazin din mall-ul situat în centrul orașului. Copilul voia un peștișor.

O fetiță a ajuns la spital după ce i-a căzut un acvariu în cap, într-un magazin din Craiova
Sursa foto: Gettyimages | Oleg Nikishin / Stringer
de Ioana Mircea    |    Loredana Chimoiu    |    22 Oct 2022   •   18:45

Un acvariu dintr-un magazin de animale a căzut în capul unei fetițe de 13 ani. Copilul se afla împreuna cu tatăl său în magazinul pentru animale și dorea să-și cumpere un peștișor.

Bărbatul a dus-o pe fetiță imediat la spital. I s-a făcut un tomograf, totul a părut în regulă, însă medicii au recomandat ca peste câteva săptămâni să repete investigațiile.

Tatăl fetiței a depus plângere la poliție în urma celor întâmplare. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

"La data de 22 octombrie a.c., ora 12.30, Secția 3 Poliţie Craiova a fost sesizată de un bărbat de 49 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în incinta unui centru comercial din municipiul Craiova, de pe raftul unui magazin a căzut o litieră din material plastic lovind-o pe fiica acestuia, de 13 ani, în zona capului", a comunicat Inspectoratul de Poliție Craiova.

×
Subiecte în articol: Craiova magazin de animale
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close