Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bloc de locuinţe a luat foc la Galaţi iar locatarii au fugit din calea flăcărilor. Pompierii au încercat imposibilul pentru a salva viaţa unui câine

Un bloc de locuinţe a luat foc la Galaţi iar locatarii au fugit din calea flăcărilor. Pompierii au încercat imposibilul pentru a salva viaţa unui câine

Locatarii unui bloc din Galaţi au părăsit speriaţi imobilul, marţi seară, după ce au observat norii negrii de fum care năvăleau prin fereastra unui apartament de la primul etaj.

Un bloc de locuinţe a luat foc la Galaţi iar locatarii au fugit din calea flăcărilor. Pompierii au încercat imposibilul pentru a salva viaţa unui câine
Sursa foto: hepta
de Gabi Vlad    |    Cristian Ioniţă    |    23 Feb 2021   •   21:42

Panica oamenilor este de înţeles: imobilul unde s-a declanşat incendiul este situat vizavi de un bloc care a sărit în aer acum 4 luni din cauza unei acumulări de gaze. 

Marţi seară, focul a pornit din dormitorul apartamentului şi a ars mocnit suficient cât să acopere zona cu fum gros, care a ajuns până la ultimul etaj.

Alertati, pompierii au intervenit cu două autospeciale.

12 locatari de pe scară s-au autoevacuat iar restul au avut nevoie de îndrumarea şi sprijinilor salvatorilor. Între cei ajutaţi de pompieri se numără şi 2 copii.

Un câine, singura victimă a incendiului, nu a mai putut fi salvat

În apartamentul afectat se aflau o femeie în vârstă de 87 de ani, care a fost preluată de paramedicii de la SMURD şi transportată la spital, şi nepoata acesteia, în vârstă de 26 de ani, care a suferit un atac de panică.

În graba evacuării, nimeni nu s-a mai gândit la căţelul familiei: animalul a fost descoperit de catre pompieri leşinat într-o cameră. A fost scos afară şi, cu toate manevrele de resuscitare, a decedat.

Pompierii au două variante preliminare pentru cauza incendiului: o ţigară uitată aprinsă şi un scurtcircuit la instalaţia electrică.

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close