Antena 3 CNN Actualitate Locale O garsonieră din Galați, mai mică decât cea din Cluj de 11 metri pătrați, scoasă la vânzare. Câți bani cere proprietarul

O garsonieră din Galați, mai mică decât cea din Cluj de 11 metri pătrați, scoasă la vânzare. Câți bani cere proprietarul

Pe piaţa imobiliară din oraşul Galați a fost scoasă la vânzare o garsonieră şi mai mică decât cea de la Cluj de 11 metri pătrați. Pentru 10,25 metri pătraţi, proprietarul cere suma de 11.000 de euro.

O garsonieră din Galați, mai mică decât cea din Cluj de 11 metri pătrați, scoasă la vânzare. Câți bani cere proprietarul
Sursa foto: Facebook/Classic Imobiliare Galati
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Apr 2022   •   21:43

Garsoniera are aer condiţionat şi se vinde nemobilată.

„Garsonieră cu grup sanitar din construcţie, amplasată la et 2/4 spre est; Cartier Micro 19- zona bulevardul Otelarilor- Lidl market; intabulată - suprafaţă totală 10.25 metri pătraţi; garsoniera este dotată cu instalaţie de aer condiţionat (aer rece/ cald), are contract individual la apă şi electricitate; se vinde nemobilată; preţ 11.000 de euro; acesta include toate taxele aferente tranzacţionării (fără alte taxe suplimentare)!", se precizează în anunţul de vânzare de pe un site de imobiliare din Galaţi.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

O altă garsonieră care a atras atenția prin dimensiunile reduse este cea de 11 metri pătrați din Cluj-Napoca. Garsoniera a devenit cunoscută la nivel național datorită zecilor de comentarii amuzante pe care oamenii le-au lăsat pe internet. O agenție imobiliară a cerut o chirie de 200 de euro pe lună pentru această garsonieră.

Citește și: Garsoniera virală de 11 mp din Cluj, vizitată de un celebru vlogger român. Ce spune agentul imobiliar care a publicat anunțul

„La o oră după ce am publicat anunţul, garsoniera a fost închiriată cu 180 de euro de către o domnişoară”, a spus Antonio Boja, agentul imobiliar care a publicat anunțul despre garsonieră.

Acesta susține că garsoniera este ”peste medie” din punct de vedere estetic: ”În general, proprietăţile din Cluj, mai ales garsonierele, nu prea sunt aranjate. Acesta a fost un caz special. A fost aranjat, s-a mobilat.”

„Am fost contactat de foarte multe persoane. Vloggeri, jurnaliști, oameni din televiziune. Am dat o grămadă de interviuri. (...) Unele persoane nu au crezut că există garsoniera asta în Cluj. Că sunt niște poze preluate.”, a povestit Antonio Boja.

Ulterior, garsoniera a fost scoasă la vânzare pentru 37.499 de euro, adică 3.409 euro pe metru pătrat.

 

×
Subiecte în articol: Galați Cluj garsoniera
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close