Antena 3 CNN Actualitate Locale Imagini şocante filmate în judeţul Maramureş. Un polițist a folosit arma pentru a convinge pasagerii unei maşini să coboare - VIDEO

Imagini şocante filmate în judeţul Maramureş. Un polițist a folosit arma pentru a convinge pasagerii unei maşini să coboare - VIDEO

Imagini şocante filmate în judeţul Maramureş. Un polițist a folosit arma pentru a convinge pasagerii unei maşini să coboare - VIDEO
Sursa foto: Foto: Agerpres
15 Sep 2017   •   10:39

Imagini şocante au fost filmate pe un drum din judeţul Maramureş, în apropiere de graniţa cu Ucraina. Un politist a fost nevoit să folosească arma din dotare pentru a-i convinge pe pasagerii unei maşini să coboare din autovehicul.

În autoturism se aflau trei persoane, cetățeni români, care de fiecare data când sunt opriți pentru control devin recalcitranți.

Polițiștii de frontieră au efectuat somațiile legale prin voce deoarece cele trei persoane s-au blocat în autoturism și au refuzat inițial să prezinte documentele pentru control.

După câteva minute de negocieri, cei trei oameni din maşină au fost încătuşaţi şi duşi la sediul poliţiei pentru audieri, fiind bănuiţi ca ar face parte dintr-o reţea de trafic cu ţigări.

Incidentul s-a produs pe un drum forestier din zona de graniţă cu Ucraina, lângă localitatea maramureşeană Poienile de sub Munte.

×
Subiecte în articol: politisti arma Maramureș pasageri
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close