Antena 3 CNN Actualitate Locale Supermarket din județul Cluj inaugurat cu tăiere de panglică şi slujbă de sfinţire

Supermarket din județul Cluj inaugurat cu tăiere de panglică şi slujbă de sfinţire

Recent, localnicii din Mica, județul Cluj, au primit o veste bună. Nu vor mai trebui să meargă la câțiva kilometri în orașul Dej pentru cumpărături. Un supermarket a fost înființat chiar în localitatea lor, iar inaugurarea a fost o sărbătoare cu invitați importanți.

Supermarket din județul Cluj inaugurat cu tăiere de panglică şi slujbă de sfinţire
Sursa foto: Facebook/Tiberiu Zelencz
de Adelina Miron    |    11 Dec 2021   •   20:30

Magazinul a fost sfinţit de preotul din sat, iar primarul Tiberiu Zelencz a ţinut un discurs, a trimis un comunicat şi a luat parte la tăierea panglicii.

„Astăzi am avut plăcerea de a participa la deschiderea unui magazin, în localitatea Mica. În calitate de primar am susţinut şi voi susţine în continuare investitorii de bună credinţă, care doresc să vină în zona noastră, astfel încât procesul pentru dezvoltarea comunei noastre să aibă loc în fiecare zi.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Acest magazin vine în întâmpinarea tuturor, astfel încât, au fost create noi locuri de muncă, iar pentru achiziţionarea unor produse nu vom  mai fi nevoiţi să mergem la Dej, având posibilitatea să le cumpărăm din magazin, care oferă o gamă variată de produse. Împreună zi de zi, uniţi, cu încredere şi respect dezvoltăm comuna Mica!”, a fost mesajul edilului.


 

×
Subiecte în articol: preot primar magazin inaugurare Cluj
Parteneri
Horoscop 2 aprilie 2023. Gemenii trag lozul câştigător
x close