Incendiu provocat internționat în Teleorman, la un depozit de furaje

17 Iul 2019   •   13:42
Incendiu provocat internționat în Teleorman, la un depozit de furaje Foto: pixabay.com

Pompierii au intervenit, timp de patru ore, în noaptea de marţi spre miercuri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje dintr-o gospodărie situată în localitatea Rădoieşti Deal, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman. 

Potrivit sursei citate, în depozitul de furaje se aflau circa 1.000 de baloţi de lucernă. 

Ajunşi la locul intervenţiei cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă de mare capacitate, pompierii au reuşit localizarea rapidă a focului, împiedicând propagarea lui la anexele gospodăreşti din apropiere, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, maior Gelu Dragomir. 

Potrivit aceleiaşi surse, incendiul a fost lichidat după aproximativ patru ore, pompierii fiind nevoiţi să alimenteze de mai multe ori autospecialele cu apă dintr-o baltă de pe raza localităţii, aflată la aproximativ 1,5 km de locul evenimentului. 

Salvatorii au fost sprijiniţi de către membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate, care au acţionat cu un tractor cu cupă, necesar pentru stingerea în totalitate a focarelor, a adăugat sursa citată. 

Incendiul s-a soldat doar cu pagube materiale. 

Cazul a intrat în atenţia Poliţiei întrucât, din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieşit că focul a fost provocat intenţionat de o persoană necunoscută.

Sursă: Agerpres
x close