Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu în Compartimentul de Urgențe al Spitalului Rovinari. Zeci de angajații și pacienții, evacuați

Incendiu în Compartimentul de Urgențe al Spitalului Rovinari. Zeci de angajații și pacienții, evacuați

Un incendiu a izbucnit vineri la un tablou electric în Compartimentul de Primiri-Urgente al Spitalului Orășenesc Rovinari. Aproximativ 50 de persoane, angajați și pacienți, s-au autoevacuat.

Incendiu în Compartimentul de Urgențe al Spitalului Rovinari. Zeci de angajații și pacienții, evacuați
Sursa foto: Hepta I Mediafax Foto / IGSU
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Mar 2024   •   13:32

Potrivit ISU Gorj, în jurul orei 12.00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unui incendiu izbucnit la un tablou electric în Compartimentul de Primiri-Urgente al Spitalului Orășenesc Rovinari.

La fața locului au fost dislocate mai multe echipaje de stingere a incendiilor și acordare a primului ajutor calificat, constatându-se ca angajații spitalului interveniseră cu ajutorul stingătoarelor, fiind eliminat pericolul de propagare.

Din cauza fumului degajat, aproximativ 50 de persoane, angajați și pacienți, s-au autoevacuat.

"Două persoane (pacienți) care se aflau în Compartimetul de Primiri Urgente au fost transportati la UPU Tg-Jiu pentru investigațiile medicale pentru care se prezentaseră la CPU Rovinari, nefiind afectați medical de incendiu”, transmite ISU Gorj.

Alimentarea cu energie electrică a fost reluată parțial și se lucrează pentru remedierea defecțiunilor și alimentarea normală cu energie electrică a spitalului.

"In jurul orei 12:00 am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unui incendiu izbucnit la un tablou electric în Compartimentul de Primiri-Urgente al Spitalului Orășenesc Rovinari.

La fața locului au fost dislocate mai multe echipaje de stingere a incendiilor și acordare a primului ajutor calificat din cadrul instituției noastre, constatându-se ca angajații spitalului interveniseră cu ajutorul stingătoarelor fiind eliminat pericolul de propagare.

Colegii noștri au intervenit și au lichidat incendiul, în acest moment fiind eliminat orice pericol. Din cauza fumului degajat, aproximativ 50 de persoane, angajați și pacienți s-au autoevacuat.

Doua persoane (pacienți) care se aflau in Compartimentul de Primiri Urgente au fost transportați la UPU Tg-Jiu pentru investigațiile medicale pentru care se prezentaseră la CPU Rovinari, nefiind afectați medical de incendiu.

În acest moment alimentarea cu energie electrică a fost reluată parțial și se lucrează pentru remedierea defecțiunilor și alimentarea normală cu energie electrica a spitalului", potrivit ISU Gorj.

×
Subiecte în articol: rovinari spital incendiu
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close