Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu violent la o mansardă. Zeci de oameni au fost evacuați

Incendiu violent la o mansardă. Zeci de oameni au fost evacuați

Incendiu violent la o mansardă. Zeci de oameni au fost evacuați
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
08 Iul 2016   •   08:56

Incendiu extrem de violent şi într-un cartier din Botoşani, după ce mansarda unui bloc de patru etaje a fost cuprinsă de flăcări.

Oamenii au fost imediat evacuaţi, iar pompierii s-au chinuit minute în şir să stingă focul. În total, patru apartamente au fost afectate, iar o femeie a avut nevoie de îngrijirile medicilor.

Zeci de oameni au intrat în panică după ce au văzut fumul gros care a cuprins acoperişul blocului în care locuiau. Au fugit pe scări în timp ce sunau disperaţi la 112. De vină ar fi un vecin care ar fi sudat în mansardă.

Se pare ca au fost executate lucrari de lipire a izolatiei de carton asfalt fără respectarea normelor de securitate și siguranță la incendii.

Cinci echipaje de pompieri au ajuns la faţa locului şi s-au luptat cu flăcările. Vântul însă a făcut intervenţia extrem de dificilă.

”S-a intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea și lichidarea incendiilor. Au fost evacuate în jur de 20 de persoane din bloc”, a declarat un pompier.

O femeie a suferit un atac de panică la gândul că ar putea rămâne fără acoperiş deasupra capului şi a fost transportată la spital. În total, patru apartamente au fost însă afectate de incendiu.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close