Antena 3 CNN Actualitate Locale Incredibil. Cine este, de fapt, preotul surprins zilele trecute la păcănele

Incredibil. Cine este, de fapt, preotul surprins zilele trecute la păcănele

Incredibil. Cine este, de fapt, preotul surprins zilele trecute la păcănele
03 Iun 2018   •   10:03

Noi detalii au ieşit la suprafaţă despre aşa zisul preot care a fost filmat zilele trecute la o sală de jocuri de noroc. Bărbatul, îmbrăcat în haine preoţeşti, stă foarte concentrat şi se joacă la păcănele. La un moment dat mai mulţi martori îl filmează, însă bărbatul nu pare deranjat de situaţie.

În urma imaginilor care au apărut în spaţiul public, Mitropolia Moldovei şi Bucovinei a făcut cercetări, iar descoperirea făcută e una incredibilă. Se pare că bărbatul nu face parte din viaţa monahală şi nici nu ar fi preot, el purtând fără nicio explicaţie hainele preoţeşti.

”În legătură cu filmarea care a început să circule în spațiul public și despre care se spune că înfățișează «un preot botoșănean care joacă la păcănele», fac precizarea că personajul din înregistrarea video nu este nici preot, nici călugăr, nici din județul Botoșani, nici din alt județ al Arhiepiscopiei Iașilor. După datele pe care le avem, este doar în trecere prin zona Moldovei și, cel mai probabil, poartă în mod abuziv o îmbrăcăminte care l-ar putea asocia cu o față bisericească”, a declarat pr. Constantin Sturzu, purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Iașilor, potrivit spynews.ro.

×
Parteneri
Directorul ANM, Elena Mateescu, anunţă când vine vara în România
x close