Antena 3 CNN Actualitate Locale Scandal cu pistoale, într-o comunitate de romi din Suceava, pentru recuperarea unei datorii

Scandal cu pistoale, într-o comunitate de romi din Suceava, pentru recuperarea unei datorii

Incident scandalos joi după amiază, într-o comunitate de romi din comuna Mitocu Dragomirnei, de lângă Suceava. Un italian stabilit în România care a încercat să recupereze o datorie s-a dus înarmat cu un pistol la cel care îi datora bani.

Scandal cu pistoale, într-o comunitate de romi din Suceava, pentru recuperarea unei datorii
15 Mai 2020   •   15:31

Italianul, care este căsătorit cu o româncă, are un magazin în comună și le mai dă localnicilor produse pe datorie, potrivit ziardesuceava.ro.

Printre datornici este şi un bărbat de etnie romă, care a acumulat o datorie de 100 de lei, pe care a refuzat de mai multe ori să o plătească. Enervat, italianul și-a luat pistolul și s-a dus la bărbat acasă, unde l-ar fi ameninţat pe datornic.

Italianul scandalagiu, amenințare cu pistol artizanal

Polițiștii ajunși la faţa locului l-a încătușat pe italianul înarmat, care a fost dus la secţie pentru audieri. Scenele au fost filmate și au fost postate pe internet.

Autoritățile au verificat arma de foc a italianului şi au constatat că era un pistol artizanal pentru care proprietarul nu avea nevoie de autorizaţie. Proprietarul magazinului este cercetat acum în stare de libertate.

×
Subiecte în articol: Suceava
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close