Antena 3 Actualitate Locale Scandal cu pistoale, într-o comunitate de romi din Suceava, pentru recuperarea unei datorii

Scandal cu pistoale, într-o comunitate de romi din Suceava, pentru recuperarea unei datorii

15 Mai 2020   •   15:31
Scandal cu pistoale, într-o comunitate de romi din Suceava, pentru recuperarea unei datorii

Incident scandalos joi după amiază, într-o comunitate de romi din comuna Mitocu Dragomirnei, de lângă Suceava. Un italian stabilit în România care a încercat să recupereze o datorie s-a dus înarmat cu un pistol la cel care îi datora bani.

Italianul, care este căsătorit cu o româncă, are un magazin în comună și le mai dă localnicilor produse pe datorie, potrivit ziardesuceava.ro.

Printre datornici este şi un bărbat de etnie romă, care a acumulat o datorie de 100 de lei, pe care a refuzat de mai multe ori să o plătească. Enervat, italianul și-a luat pistolul și s-a dus la bărbat acasă, unde l-ar fi ameninţat pe datornic.

Italianul scandalagiu, amenințare cu pistol artizanal

Polițiștii ajunși la faţa locului l-a încătușat pe italianul înarmat, care a fost dus la secţie pentru audieri. Scenele au fost filmate și au fost postate pe internet.

Autoritățile au verificat arma de foc a italianului şi au constatat că era un pistol artizanal pentru care proprietarul nu avea nevoie de autorizaţie. Proprietarul magazinului este cercetat acum în stare de libertate.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close