Antena 3 CNN Actualitate Locale Jaf armat, ca în filme, la o sală de jocuri din Arad. Hoţii au fugit cu zeci de mii de lei

Jaf armat, ca în filme, la o sală de jocuri din Arad. Hoţii au fugit cu zeci de mii de lei

Doi hoţi înarmați, cu cagule, au jefuit ieri dimineață o sală de jocuri din Chișineu Criș, judeţul Arad.

de Ioana Mircea    |    15 Mai 2023   •   10:06

Update 17.00 Patru tineri au fost reținuți de polițiști și duși în fața magistraților, care au decis ca aceștia să fie arestați preventiv pentru jaf armat și complicitate.

Doi dintre ei, un bărbat din Arad și altul din Timiș, sunt autorii jafului, iar ceilalți doi au calitatea de complici.

Arma cu care l-au amenințat pe casier, un pistol cu bile, îi aparține bărbatului din Timiș, însă, până în acest moment, nu a fost găsită.

Update 16.20 Polițiștii din Arad au reușit să-i identifice pe cei doi complici ai hoților care au jefuit sala de jocuri din Chișineu-Criș, aceștia urmând să fie prezentați instanței. 

De asemenea, cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, polițiștii au reușit să-i identifice și pe autorii jafului, însă aceștia încă sunt de negăsit.

În continuare, polițiștii încearcă să-i găsească pe cei doi indivizi care au intrat mascați în sala de jocuri și au sustras suma de 7.500 de lei.

Update 14.55 Complicii jafului au fost prinşi de poliţişti. Deocamdată nu există informaţii cu privire la locaţia şi modul în care cei doi bărbaţi au fost prinşi.

Complicii jafului au fost reţinuţi de ieri. Este vorba de cei doi clienţi care erau în sala de jocuri. Toţi patru vor fi duşi în faţa unui magistrat în această după-amiază.

Poliţiştii încă nu au găsit arma cu care hoţii au intrat în cazinou şi astfel, nu se ştie dacă aceasta era reală sau doar un pistol de jucărie.

Ştirea iniţială Doi bărbaţi au jefuit, ieri, în jurul orei 04.00, o sală de jocuri din Chișineu-Criș, judeţul Arad.

Aceştia purtau cagule în momentul în care au intrat în clădire. Ei au cerut celor prezenți să se culce la podea, sub amenințarea unei arme.

Hoții au luat 7.500 de lei din cazinou și au fugit. Polițiștii efectuează, acum, cercetări pentru identificarea și prinderea celor doi hoți.

„În dimineața zilei de 14 mai, polițiștii orașului Chișineu-Criș au fost sesizați despre faptul că în incinta unei săli de jocuri de noroc din localitate, două persoane de sex masculin, cu cagule, ar fi amenințat casierul cu un obiect ce părea a fi un pistol, iar ulterior au sustras suma de aproximativ 7.500 de lei, plecând într-o direcție necunoscută. A fost constituită o echipă operativă, care efectuează cercetări, în vederea identificării și depistării autorilor”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Arad, potrivit specialarad.ro.

Citeşte şi: S-a dat de gol! Cum a fost prins hoţul de la cazinoul din Maramureş

 

 

 

×
Subiecte în articol: Arad jaf armat
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close