Antena 3 CNN Actualitate Locale S-a dat de gol! Cum a fost prins hoţul de la cazinoul din Maramureş

S-a dat de gol! Cum a fost prins hoţul de la cazinoul din Maramureş

Un tânăr de 21 de ani din Maramureș, bănuit că a jefuit un cazinou din Vișeu de Sus, a fost prins și reținut de poliție. Oamenii legii au reușit să recupereze banii furați. 

S-a dat de gol! Cum a fost prins hoţul de la cazinoul din Maramureş
Sursa foto: Pixabay.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Mai 2023   •   17:19

Incidentul s-a petrecut duminică dimineață, în jurul orei 05:00. Atunci, o tânără în vârstă de 21 de ani a fost găsită încuiată într-un grup sanitar al unui cazinou din Vișeu de Sus de către persoane necunoscute.

Din seiful unității comerciale au dispărut sumele de bani încasate noaptea precedentă. Este vorba de aproximativ 30.000 lei și 350 euro.

Citeşte şi: Un cazinou din Maramureș a fost jefuit. Angajata acestuia a fost încuiată de hoți în toaletă

Imediat polițiștii au venit la fața locului, au început cercetările, iar în câteva ore de la comiterea acestei fapte au și reușit să dea de urma autorului. Este vorba de un tânăr în vârstă de 21 de ani din Vișeu de Sus.

Întreg prejudiciul a fost recuperat.

El a fost reținut pe bază de ordonanță pentru următoarele 24 de ore, iar luni va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și lipsire de libertate în mod ilegal.

Un polițist aflat la sediul poliției din Vișeu de Sus l-a văzut pe hoţ trecând prin zonă, apoi l-a recunoscut după imaginile de pe camerele de supraveghere.

Așa au dat oamenii legii de urma lui şi l-au reţinut.

 

×
Subiecte în articol: cazinou Maramureș
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close