Antena 3 CNN Actualitate Locale Jaf de proporții la o casă de schimb valutar din Vatra Dornei. Cum l-a păcălit escrocul pe angajat

Jaf de proporții la o casă de schimb valutar din Vatra Dornei. Cum l-a păcălit escrocul pe angajat

Angajatul unei case de schimb valutar din Vatra Dornei a fost înșelat cu aproape 100.000 de lei de un client.

Jaf de proporții la o casă de schimb valutar din Vatra Dornei. Cum l-a păcălit escrocul pe angajat
Sursa foto: Poliția Română
de Paul Ciurari    |    04 Mai 2022   •   12:03

Bărbatul de 44 de ani din municipiul Iași este cunoscut de polițiști întrucât nu se află la primul caz de escrocherie.

Acesta a încercat să schimbe 32.000 de de euro în Vatra Dornei. Pentru această valută a primit în schimb 98.000 de lei, însă în clipa în care a luat banii a spus că nu mai este mulțumit de cursul de schimb valutar și că vrea valuta înapoi.

Angajatul i-a dat înapoi banii, dar nu a realizat că bărbatul nu i-a restituit contravaloarea în lei, astfel că escrocul a ieșit cu cei 98.000 de lei din casa de schimb valutar.

Când și-a dat seama că a fost victima unei escrocherii, valutistul s-a dus imediat la poliție.

„Au fost constituite filtre rutiere pe principalele artere de circulație din județ și au fost dispuse măsuri investigative complexe pentru stabilirea profilului și identității autorului.”, au transmis polițiștii.

Oamenii legii au reușit să prindă făptașul în trei ore, la 100 de km distanță de Vatra Dornei, în orașul Frasin. Bărbatul a ajuns acolo cu un taxi și era pe punctul de a lua o mașină de ocazie pentru a fugi.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Vatra Dornei care au efectuat cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei au dispus măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore.

 

 

×
Subiecte în articol: jaf Vatra Dornei
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close