Antena 3 CNN Actualitate Locale Jale pe litoral! Ce au găsit comisarii OPC la restaurante

Jale pe litoral! Ce au găsit comisarii OPC la restaurante

Jale pe litoral! Ce au găsit comisarii OPC la restaurante
29 Mai 2018   •   19:31

Comisarii din cadrul Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor din Constanța au desfășurat o acțiune de control, sâmbătă, 26 mai, în Eforie Nord. Din păcate, rezultatele nu au fost unele bune, întrucât au găsit marfă nesigură, mizerie, proceduri periculoase, cât și lipsa mai multor obiecte necesare. Spre exemplu, a fost găsită carne tocată congelată din 2015, expirată în 2016. Ce este și mai grav se leagă de faptul că unele dintre localuri au primit sancțiuni și anul trecut, a precizat şeful CJPC.

Spre exemplu, la restaurantul Benida s-a dispus oprirea temporară a prestării de servicii și a fost aplicată o amendă de 10.000 de lei, scrie replicaonline.ro.

De asemenea, inspectorii au fost în control și la restaurantul Eficient, unde s-a dispus oprirea temporară a prestării de servicii și a fost aplicată o sancțiune în valoare de 10.000 de lei. Tot aici au fost distruse ciorbe și materii prime (42 kg). De menționat este faptul că, reprezentanții localului au primit consiliere și îndrumare anul trecut, dar se pare că au revenit la vechile ”îndeletniciri” sau, de fapt, nu au remediat nimic.

Următoarea pe listă a fost terasa Rubi, unde, la fel, a fost oprită activitatea temporar și a fost aplicată o sacțiune în valoare de 10.000 de lei. Au fost distruse 14,85kg de marfă și au fost depistate proceduri și produse cu potențial periculos. Anul trecut a primit sancțiuni similare, dar se pare că reprezentanții societății nu au înțeles nimic din îndrumare, au precizat inspectorii OPC.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close