Antena 3 CNN Actualitate Locale O mașină a luat foc pe A1. Şoferul şi o fată de 17 ani au sărit din mers, după ce maşina a rămas fără frâne

O mașină a luat foc pe A1. Şoferul şi o fată de 17 ani au sărit din mers, după ce maşina a rămas fără frâne

O mașină a luat foc în mers sâmbătă pe Autostrada A1. Cei doi tineri care se aflau în autoturism, de 23 și 17 ani, au sărit, pentru că mașina a rămas fără frâne.

O mașină a luat foc pe A1. Şoferul şi o fată de 17 ani au sărit din mers, după ce maşina a rămas fără frâne
Sursa foto: Opiniatimisoarei.ro
de Maria Zărnescu    |    05 Iun 2021   •   16:20

Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu, izbucnit la un autoturism, pe Autostrada Vestului. Cei doi pasageri s-au salvat, sărind din mașina aflată în mers.

Incidentul s-a produs pe autostrada A1, la kilometrul 514, pe sensul de deplasare Orțișoara-Giarmata.

La fața locului au ajuns o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ.

Șoferul care conducea dinspre Orțișoara sprea Giarmata a remarcat că de sub capotă iese fum, dar când a dorit să oprească autoturismul și-a dat seama că a rămas fără frâne. Astfel, atât șoferul cât și persoana aflată în dreapta au fost nevoite să sară din mașină, pentru a se salva.

Pasagerii au sărit din autoturismul aflat în mers

"La sosirea echipajelor la locul intervenției, au constatat că incendiul se manifesta la întregul autoturism. Cele 2 persoane care se aflau în mașină le-au transmis pompierilor că au sărit din mașină, deoarece s-a produs un incendiu la compartimentul motor și au rămas fără frână.

Cele două persoane (un bărbat de 23 ani cu traumatism cranio cerebral deschis și o tânără de 17 ani care prezenta escoriații la nivelul membrelor inferioare și superioare) au necesitat îngrijiri medicale, ulterior fiind transportați la spital", transmit reprezentantii ISU Banat, potrivit Opiniatimisoarei.ro.

Popierii au reușit să stingă flăcările, dar autoturismul a fost distrus în totalitate.

×
Subiecte în articol: incendiu masina autostrada
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close