Antena 3 CNN Actualitate Locale Reglare de conturi cu urmăriri în trafic şi intervenţia mascaţilor. Maşinile a două familii au ajuns în şanţ, iar apoi pasagerii s-au luat la bătaie

Reglare de conturi cu urmăriri în trafic şi intervenţia mascaţilor. Maşinile a două familii au ajuns în şanţ, iar apoi pasagerii s-au luat la bătaie

Bătaie cruntă între pasagerii a două maşini care s-au ciocnit şi au ajuns în şanţ, în județul Bihor. Jandarmii au intervenit pentru a-i desparte.

de Paul Ciurari    |    Ioana Mircea    |    02 Aug 2023   •   13:15

Mașinile a două familii au ajuns în șanț, în Oșorhei, județul Bihor, după mai multe șicanări în trafic. Ulterior, cinci persoane au coborât și s-au luat la bătaie.

Una dintre mașini s-a răsturnat, însă acest lucru nu i-a oprit pe membri celor două familii să își împartă pumni și picioare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Din spate au venit alte mașini cu mai mulți membri ai celor două familii, iar conflictul a degenerat. A fost nevoie de intervenția mascaților pentru a calma spiritele în zonă, până la sosirea ambulanțelor.

Citește și: Polițist intimidat de șefi în stil mafiot, după ce a supărat un om de afaceri din județ. Verificări la IPJ Bihor

Au fost preluate cinci persoane care au fost duse la spital, din fericire, toate cu răni superficiale și nu au necesitat internare.

Cazul a ajuns în atenția polițiștilor care au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă dar și pentru loviri și alte violențe.

Se pare că acest conflict dintre cele două familii este unul mai vechi și ar fi început în momentul în care se aflau în Dublin, Irlanda.

×
Subiecte în articol: Bihor
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close