Antena 3 CNN Actualitate Locale Mai multe mașini au fost vandalizate peste noapte în Suceava. Au fost scrise mesaje obscene cu vopsea spray

Mai multe mașini au fost vandalizate peste noapte în Suceava. Au fost scrise mesaje obscene cu vopsea spray

Cel puțin 12 mașini au fost vandalizate cu spray-uri cu vopsea în noaptea de vineri spre sâmbătă, în județul Suceava.

Mai multe mașini au fost vandalizate peste noapte în Suceava. Au fost scrise mesaje obscene cu vopsea spray
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Noi 2023   •   15:22

Vandalizarea mașinilor s-a petrecut în parcarea din spatele blocului turn "Curcubeul", și în față la Dorna Medical, în parcarea blocurilor noi din spatele complexului comercial "Zimbrul", din Suceava.

Sâmbătă dimineață, proprietarii și-au găsit mașinile mâzgălite cu semne obscene sau cu farurile și numerele de înmatriculare acoperite.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Dimineață, înainte de ora 8.00, a fost sesizată Poliția municipiului Suceava.

Oamenii se gândesc că un grup de tineri băuți au putut face așa ceva, într-un soi de ”distracție” foarte prost înțeleasă.

Citește și: Cazanul de țuică l-a lăsat în pagubă! Un bărbat din Argeș a rămas fără mașina care i-a luat foc, după ce nu a stins bine jarul

Unii suceveni care se grăbeau să plece cu mașinile au început să curețe elementele colorate cu diluant, în încercarea de a pleca unde au treabă. Având în vedere că este vorba și de faruri și numere de înmatriculate acoperite evident că omenii nu pot ieși în trafic în aceste condiții.

Camerele video din zonă ar putea ajuta polițiștii să îi descopere pe autorii gestului mizerabil, potrivit Monitorul Suceava.

×
Subiecte în articol: Suceava masini vandalizate spray vopsea
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close