Antena 3 CNN Actualitate Locale Medicul din Buzău, care a cerut 1.500 de lei pentru a opera un copil, a fost arestat la domiciliu

Medicul din Buzău, care a cerut 1.500 de lei pentru a opera un copil, a fost arestat la domiciliu

Un medic renumit din Buzău a fost arestat la domiciliu după ce a fost prins în flagrant când lua mită pentru a trata un copil. Bărbatul lucrează în secţia ORL a Spitalului CFR, iar mama pacientului l-a dat pe mâna polițiștilor după ce i-ar fi cerut 1.500 de lei pentru a-i opera fiul. Conducerea spitalului nu a putut fi contactată pentru a exprima un punct de vedere.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Apr 2023   •   08:50

Cunoscutul medic din Buzău a fost prins în flagrant chiar în timp ce primea plicul cu bani. Cei 1.500 găsiţi asupra doctorului erau pentru operaţia de deviaţie de sept a unui adolescent de 16 ani.

"Momentan şi-a rezervat dreptul la tăcere, probabil, dacă se va ajunge în faţa unui magistrat, va da o declaraţie", a declarat avocatul Eugen Dinu.

Inițial, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, însă ulterior, judecătorii l-au plasat în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile.

Medicul prins în flagrant este specialist ORL la Spitalul CFR Buzău. El are 67 de ani și chiar dacă a atins vârsta de pensionare, a ales să își continue activitatea în cadrul spitalului, asta pentru că există o lipsă acută de medici. Cei pe care îi tratează susțin că este un medic foarte bun.

Citeşte şi: Medicul din Craiova, acuzat că a ucis patru pacienţi, ar fi avut probleme cu memoria după o operaţie pe creier

×
Subiecte în articol: Spitalul CFR Buzău Poliția Română
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close