Antena 3 CNN Actualitate Locale Mesajul emoţionant lăsat de Alina, tânăra găsită moartă pe câmp, înainte de tragedie

Mesajul emoţionant lăsat de Alina, tânăra găsită moartă pe câmp, înainte de tragedie

Alina, tânăra de 21 de ani găsită moartă pe un câmp din Teleorman, a scris un mesaj emoţionat pe reţelele de socializare, cu doar câteva zile înainte de tragedie.

Mesajul emoţionant lăsat de Alina, tânăra găsită moartă pe câmp, înainte de tragedie
de Georgiana Adam    |    25 Oct 2022   •   09:19

Tatăl tinerei face declaraţii şocante care ar putea face lumină în tot acest mister. Acesta spune că tânărul mort în accident i-ar fi urmărit fata, zile întregi în faţa blocului. 

În ziua crimei, ori a plecat în grabă, ori ar fi fost răpită. Anchetatorii i-au găsit în maşina parcată lângă bloc ţigările, cheile de la casă şi rucsacul. 

Trupul ei a fost găsit pe un câmp din comuna Frumoasa şi ar fi fost înjunghiată. Cel care a descoperit cadavrul este actualul iubit, scrie observatornews.ro. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Anchetatorii merg pe varianta că ucigaşul ar fi fostul iubit. După crimă, acesta ar fi fugit şi ar fi intrat cu maşina, intenţionat, într-un copac. Apoi, a murit.

Mobilul crimei ar fi gelozia. Bărbatul de 25 de ani nu ar fi putut accepta ideea că fata s-ar fi îndrăgostit de un alt bărbat. O teroriza cu telefoane şi o urmărea fără încetare.

Cu doar câteva zile înainte să fie ucisă, tânăra a postat un mesaj pe contul său de socializare: "Să alegi mereu omul care îți liniștește furtunile din suflet!", scrisese ea.

×
Subiecte în articol: crimă Teleorman mesaj
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close