Antena 3 CNN Actualitate Locale Mesaj sfâșietor al șoferiței de TIR românce moarte în Italia

Mesaj sfâșietor al șoferiței de TIR românce moarte în Italia

 Mesaj sfâșietor al șoferiței de TIR românce moarte în Italia
29 Mai 2018   •   14:13

Soţul şi cele două fiice ale Gabrielei Aiban o aşteptau cu nerăbdare să se întoarcă acasă, cu atât mai mult cu cât aveau planuri să îşi cumpere o locuinţă. Ştiri pe aceeaşi temă Româncă găsită moartă într-o benzinărie din Italia.


Marius, soţul Gabrielei Aiban, românca moartă într-o benzinărie din Italia, spune că femeia a plecat în ultima cursă în urmă cu o lună şi trebuia să se întoarcă acasă în aceste zile. Aveau planuri importante, pe care le discutau de multă vreme, privind achiziţia unui apartament pentru ei şi cele două fetiţe de 11 şi 13 ani. Totul s-a năruit, însă, în urmă cu câteva zile, când Marius Aiban a primit vestea cumplită a morţii soţiei sale. Femeia a fost găsit fără suflare în TIR-ul pe care lucra, într-o benzinărie din apropierea localităţii Imperia, din Italia. Bărbatul a declarat că nu ştia ca Gabriela să aibă vreo problemă de sănătate şi că nu i s-a plâns niciodată că ar suferi de ceva, scrie Adevarul.

"Îşi iubea foarte mult meseria. Trei ani şi jumătate a lucrat la o firma în Ungaria, iar în decembrie 2017 s-a mutat la o alta, din Baia Mare. Era plecată în curse câte 6 săptămâni, apoi stătea acasă cu noi 2 săptămâni. O aşteptam să vină zilele astea ca să ne cumpăram un apartament. Acum tot ce ştim este că a facut infarct".


Citeste mai mult: adev.ro/p9hhtl

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close