Antena 3 CNN Actualitate Locale Mesajul cutremurător al iubitului uneia dintre cele patru fete moarte în accidentul din Sălaj: Dragostea mea, ai plecat așa devreme!

Mesajul cutremurător al iubitului uneia dintre cele patru fete moarte în accidentul din Sălaj: Dragostea mea, ai plecat așa devreme!

 Mesajul cutremurător al iubitului uneia dintre cele patru fete moarte în accidentul din Sălaj: Dragostea mea, ai plecat așa devreme!
18 Mai 2018   •   11:42

Patru tinere au murit joi, după ce autoturismul în care aflau a fost lovit de tren pe o trecere de cale ferată din apropierea oraşului Jibou, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, Maria Cristea.

După ce a aflat cu iubita sa a murit, Dani, prietenul Claudiei, a scris un mesaj copleșitor pe Facebook.

"Nu imi vine sa cred dragostea mea ca ai plecat asa devreme de lângă mine. Te voi păstra mereu in sufletul si inima mea. Nimeni niciodata nu o sa iti ocupe acest loc special. Iti multumesc din suflet petru toate clipele frumoase petrecute impreuna si in special pentru ca TU esti cea care m a invata ce inseamna iubirea adevarata. Nu imi pot imagina cum va fi viata mea fara tine... Tot merg dintr-o camera in alta cu speranța că te voi găsi zâmbind dar din pacate nu o să-ți mai vad zâmbetul tău dulce. Sunt in stare de șoc. Dă-mi te rog 2 palme sa ma pot trezi din coșmarul asta. Te-am iubit , te iubesc, si te voi iubi veșnic. Imi pare enorm de rau ca nu mai poti sa devi mama copilasilor noștri ce ni doream. Nu te voi uita niciodată ingerasul meu păzitor. Dumnezeu sa te aiba in paza si sa iti dea odihna veșnică. Dumnezeu sa te ierte, sufletul meu", a scris tânărul.

 

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close